Lördags nöje

I helgen så firade vi min systers 30 års dag som ni kanske redan vet. Jag hade köpt den perfekta presenten till henne. En fotoskrivare av delux klass. Självklart så blev det en succe present. Så nu funderar jag faktiskt själv på att åka och köpa mig en sån. Senare på kvällen så drog jag in på en fest i stan. Körde först ett litet soff häng men jag tyckte det inte harmonerade riktigt med min historier, så jag gav köket en chans och blev riktigt fårvånad över vilket kökhäng vi fick till. Nära till den kalla ölen och inte så stimmigt så man kan berätta rövarhistorer förvarandra, helt i min smak. Efter det så bar det iväg till aveny, sen efter det så skulle vi försöka komma in på kasino, det gick inge bra. Var nått med tenniskor eller nått annat:P... Efter det så beslöt våra tappra själar att vika in kepsen och bege oss hemöver. När vi satt och väntade på busshållplatsen så bestämde Putte och Sofie att dom skulle ta en taxi. Jag vägrade eftersom jag hade fått 2 st nya Somaliska vänner som spelade Somalisk folkmusik för mig.

Lesbiska mördare

Det ringer ytterst sällan på min hemtelefon, ska jag vara ärlig så tror jag det bara är brorsan som ringer på den. Han och telefonförsäljare, men idag fick jag den stora äran att ta emot ett felsamtal. Men nu sitter jag och klurar över vart hon igentligen skulle komma. För jag svarar Hallå hallå ( Svenne som man är så säger man allt två gånger "tack tack - Hej hej" osv ) Vilket fall så säger tanten ursäkta jag har kommit helt på tok fel. Men hur kunde hon avgöra det på mitt "hallå hallå" Så nu funderar jag över om hon skulle till ett lesbiskt center där dom inte beblandar sig med män. Eller så sökte hon Al Qaida för att läja bort ett yrkes mord på sin förmögna man. Det här med felrigningar är faktiskt rätt roligt, Jag ringde en kille engång som jag trodde var Micke och började surra om när vi skulle dra till Putte. Det roliga var att den här killen skulle på en krysning med en kompis som hette Patrik, så han trodde jag var någon kompis till hans kompis som skulle haka på. Det blev faktiskt ett rätt roligt samtal....

Mustachen

Skulle vilja ha en mustach kam och en mustach sax.. Så jag kan snickra till den lite snyggt varje morgon. Imorse när jag tittade mig i spegeln på jobbet så upptäckte jag att den växer snett, så jag blev tvungen att fluffa till den lite på ena sidan så det såg jämt ut. Jag tycker jag passar i den, har haft den så länge att jag ser inte längre ut som Erik utan den. Men jag kanske rakar av mig den när jag fått ett styggt ärr över kinden, för utan ärr och mustach så ser jag faktiskt ut som 16 år...



presenter och födelsedagar


Igår fyllde syster 30 år. Nu när det gått en dag så är hon närmare 40 än 20, tycker det är viktigt att jag påpekar det. Frågar ni vad jag har gett henne så är svaret inget. Hon ska firas på lördag så det är då hon ska få sin present. Hade tänkt att köpa en cupé värmare, en uppsättning nya vinterdäck en ratt muff och ett rostfritt avgassystem. Men sen slog det mig att hon inte har något körkort. Men ska jag vara ärlig så har jag faktiskt tänkt köpa den perfekta presenten till henne... vilket jag alltid gör. Jag tror jag aldrig har misslyckats med en present. Eftersom hon är mammaledig så vet jag att hon sitter hemma och läser det här, så hon kommer först bli lite små purken för att jag jävlas med åldern hennes, sen kommer hon bli smått vansinnig när hon läser om körkortet. Men sen så kommer nyfikenheten att ta över och hon kommer ringa upp mig och fråga ut mig vad det är för en present jag har tänkt köpa. Så syster, jag ser fram emot ditt samtal....

Kvällsmörker

Jädrans vad mörkt det är på kvällarna nu. Kanske är därför man e så förbannat trött också. Men det finns en fördel med mörkret, man kan börja elda värmeljus igen.. Igår snodde man ihop en fjällfångad röding i ugnen, grannarna måste ha hört mitt glädje vrål när jag provsmakade den, fy fan vilken kock man är. Grann tanten måste ha tagit illa vid sig eftersom det luktar fisk i trappen idag, men jag har inte hört något vrål från henne än. Nu ska jag dricka mitt kaffe och se vad televisionen har att erbjuda ikväll. Förhoppningsvis så visas en bra reklam fri film...

Fiske, hockey och böter

Idag har man hunnit med mycket, men kanske endå inte. Var och fiskade med Pettson uppe i Lögdö vildmark. Var säkert där 5 timmar utan att få ett endaste napp. Inte nog med det så var det kallt som tusan, börjar värkligen bli höst nu måste jag erkänna. Sedan när jag kommit hem och satt och funderade på vad man skulle göra för middag så ringde Ida och bjöd på mat. Makaroner med bacon och creme fraich eller hur fan det stavas. Sedan såg vi hockeyn, vet inte om Frölunda var dålig eller om HV var bra.. kan ha varit båda delarna. Till min stora fasa så hade jag fått böter på bilen när jag kom ut. Det var ingen vanlig böter heller den var på hela 8000 Tusen kr!!! Men jag får kanske en bra avbetalningplan på den :D


Drömmar

Inatt ska jag tala om för er så hade jag kanske den roligaste drömmen någonsin! Kan så klart inte beskriva den i detalj, och det jag kan beskriva vet jag inte om det är så klokt att beskriva. Vilket fall så vaknade jag med kanske mitt största leende sen jag fick min bilbana julen när jag var 6 år gammal. JAg slog upp ögonen och tog ett skutt och då menar jag ett skutt.. upp i sängen, all trötthet var helt borta. Vände mig om och tittade på sängen och sa " Men duu! samt Helvete!". Ställde mig sedan i duschen och började gå igenom allt, för det var sjukt mycket som hände. Nu när klockan är 1 på natten dagen efter så får jag ett leende på läpparna när jag tänker på vad den handlade om...

ps: om någon har en drömtydnings bok så skulle jag mycket gärna läsa den... :P

Fredags humor...

En 92-årig man flyttade in på ett ålderdomshem där han mötte en 90-årig kvinna - de två fann varandra på direkten. Efter att ha tillbringat ett par veckor tillsammans sa mannen:
- Vi har ju passerat våra sexuellt aktiva år, så jag undrar om du skulle tycka att det var okej att bara hålla min penis i din hand? Kvinnan blev först något förvånad över förslaget, men sa:
- Ja, inte kan det vara till någon skada att bara hålla i den. Och de kommande veckorna kunde man hitta paret på en av parkbänkarna, kvinnan med mannens penis i sin hand. En dag dök dock mannen inte upp. Kvinnan blev orolig och gav sig ut och letade efter honom. Ett par bänkar längre ner i parken fann hon honom tillsammans med en annan kvinna. Den första kvinnan såg att den andra kvinnan höll mannens penis i sin hand, hon blev mycket upprörd och skrek åt mannen:
- Jag trodde att vi hade något speciellt, men nu hittar jag dig i parken med en annan kvinna som håller din penis i sin hand. Vad har hon som inte jag har? Mannen tittade upp med ett leende och sa:
- Parkinsons.
...
En man dog och kom till helvetet där han möttes av Djävulen som förklarade att i det "nya trevligare helvetet"får man välja mellan tre olika typer av tortyr.Djävulen förklarade att tortyrerna körs i tusenårscykler och att man kan välja vilken typ man vill utsättas för först.Djävulen tog mannen till det första rummet där en man hängde upp och ned, bunden i fötterna och blev piskad med kedjor.Mannen skakade på huvudet och sade att han inte ville börja med denna tortyr.De gick vidare till nästa rum där en man hängde bunden i händerna och blev piskad med ett tjockt rep. Mannen tackade även nej till denna tortyr.I det tredje rummet fanns en naken man fastspänd mot väggen och en mycket ung vacker blondin som utförde oralsex på honom.mannen sa:"Nu börjar det likna någonting!Den här tortyren vill jag ha!"Djävulen sa:"är du säker? det håller på i tusen år.Mannen försäkrade Djävulen om att detta var straffet han ville ha.Så Djävulen gick fram till den unga blondinen och sa:"Du kan gå nu,jag har hittat din ersättare"

Ha en trevlig helg!

Schnorflytningar

Fy fasen vad snoren rinner. Jag är ett snörvlande monster just nu. Imorse gjorde jag headbang med huvve så att den täppta näsan skulle ge med sig. Men det gjorde den så klart inte. Måste ha snurrat runt i sängen i natt värre än en tvättmaskin, har så jäkla svårt för att sova med täpptnäsa. Men jag ska fan inte klaga.. Kunde ha så ont i halsen så man grinar när man sväljer.
...
Sen måste jag ju säga att jag såg kanske det roligaste på länge i förrgår, synd att jag inte hade sås i mobilen så jag kunde föreviga det, samt dela med mig. Men jag höll på att gå in i en lyktstolpe när jag såg en farbror som hade glömt att tagit ur skohornet. Stressad eller vimsig det låter jag vara osagt, men det kan ha varit en kombination också.

Tisdag

Vilken jävla dag det är idag. Sovit dåligt, ont i huvudet och ont i halsen. Hur i helsike ska man palla med det här. Jo sen e jag hungrig också efter att jag hoppat över frukosten. Det här blir inte nådigt de. Nu är jag iallfall klar med Jan Guillous - Men inte om det gäller din dotter. Måste säga att jag blev mäkta förvånad hur bra den är. Hur han lyckats sy ihop dom två serierna till en bok. Alla karaktärer fick visa upp sig på likamånga blad. Boken rekomenderas starkt till alla som följt de två olika serierna, men kan vara lite svårare att hänga med om man inte läst dom.. kanske rätt förstårligt. Nu måste jag få mig en kopp kaffe så jag åtminstonde blir en pigg människa med ont i skallen och halshont..

Fredags humor...

Jag hade precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från toaletten bredvid som sa:
- Hej, hur mår du?

Jag är inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på toaletten, men jag vet inte vad som flög i mig för jag svarade:
- Jo då, jag mår väl bra..

Och den andra killen svarade:
- Vad gör du för någonting då?

Vad var det där för någon dum fråga tänkte jag men svarade:
- Jo, jag är ute och åker med bilen lite..

Det enda jag har i tankarna just nu är att bli klar så fort som möjligt så att jag kan gå därifrån, när jag hör att mannen i båset bredvid ställer en ny fråga.
- Kan jag komma över till dig sen?

Hmm, tänkte jag, det där var också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarar jag ändå:
- Njae, det ska komma förbi några från jobbet senare så det går nog inte så bra idag..

Då hör jag killen bredvid nervöst säga:
- Du, kan jag ringa upp dig senare? Det är någon idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dig.

Man ser inte igenom dom...

Haha såg i ST att det här vvar mode i japan.. Måste säga att det ser bedrövligt ut. Men jag kan tänka mig att man skulle vrida på nacken om man såg dom på stan. Men det kanske hade varit ännu coolare om det hade varit reklam för Teknikmagasinets nya spion glasägon. :P




PS: Hubbe har det gått bra för, han får nog komma hem efter helgen. Dom fick skarva käken med en skena.

Måste ha varit jag som var knäpp...

Var på ica i Granloholm för en stund sedan. När jag står i kassan så står det en kvinna framför och betalar. När hon sedan ska packa varorna så kommer hon på att hon glömt påsarna. Jag tittar på bandet hennes och ser att hon bara behöver en påse. Så jag ger hon en påse, men då säger hon att hon behöver två. Så då ger jag henne två, men då ska hon ha tre upptäcker hon. Så jag säger " va fan skojar du eller?" Hon säger då att hon har tre varor, tre varor tre påsar säger hon. "jaha" svarar ja och ser ut som ett frågetecken. Hon säger igen " tre varor tre påsar" samtigit som om hon tittar på mig som om jag vore dumihuvve...

Prison break

Wohooo!!! Prison break säsong 4 är här !! 2 avsnitt kom igår. Så ikväll blir det Prison nu när det är sådant tråkigt väder...

Brutna käkar

Oj vilken kväll det blev igår. Jag hade sett fram emot att plana ut i soffan och somna till någon halv taskig film på sexan för att sedan vakna mitt i natten med jordens nackspärr och förflytta mig till sängen och fortsätta natten där.... Istället så ringde Adam och ville ha hjälp med inte bara en bil utan med två bilar. När vi vart på biltema och köpt reservdelar så behövde vi åka till Berggren och mäta upp vart alla kablarna skulle gå någonstans. Just ja, glömde en rätt så viktig detalj i historien. I bagage luckan satt Nisse ( Adams färäldrars golden ) samt Hubbe ( Adams valp ).. Vilket fall så började dom bråka när vi satt i bilen, och Adam sprang ut för att bryta. Hundarna sprang åt alla håll.. När han sedan fått tag i Hubbe så blöder han och käken var helt sne på han. Så vi åker upp till Ida på stallet och sedan hem till en veterinär. Hon konstaterar att käken är bruten, så vi åker vidare hem till Idas föräldrar och där blir det samtal till jour veterinären och det ena med det andra. Det närmsta stället att åka med hunden till var Uppsala och där kunde dom inte göra något förens dagen efter endå. Så jour veterinären rekomenderade dom att gå och lägga sig och ordna allt imorgon. Så nu är Hubbe på vög till sjukhuset....

Monstret

Jaaa! ännu en anledning varför man ligger kvar på stranden och inte är nere i vattnet och plaskar som alla andra. Fy fan va äckligt. Tror såklart inte att det är någon storsjöodjur, tror det är en gigantisk orm dvs ett jävla monster som lurar där. Men om vi ska leka med tanken så vore det ju lite coolt om vi hade ett litet monster...


RSS 2.0