Vägen till Burma

Wow! vilken dröm jag hade i natt.. Och som vanligt så börjar jag ju fundera på hur funtad man igentligen är. Skulle iallafall ta sparken till Burma i natt. Ni vet Burma som ligger strax efter järnvägs övergången vid Stavreviken, Det var iallafall den vägen jag tog. På väg ner för en backe så körde jag om 2 herrar på delux  sparkar. Här snackar vi glidare med backspeglar och stereo. När jag kom ner för backen så såg jag att det fanns en spark skrot efter väg kanten. Så jag bestämde mig för att piffa till min spark och göra resan lite mer behaglig. Så jag stannade utanför med en med-sladd. Jag hade inte hunnit kliva av sparken innan männen jag kört om kom fram och var oerhört förbannad på mig. Tydligen så hade deras bromsar gått sönder och ville ha hjälp med att stanna. Men de tyckte att jag inte hade visat mänsklig hjälpsamhet när jag bara åkt förbi dom. Det uppklarades rätt snabbt när jag förklarat att jag inte hört deras rop på hjälp pågrudn av deras baslåda som var fast spänd på sitsen. Men så såg jag att de hade bromsar på sparkarna. något jag i drömmen inte reagerade så mycket på.

Men nu idag.. bromsar på en spark! har jag aldrig sett förut. Det bästa var att konstruktionen var så oerhört snygg och praktisk. Jag måste söka på lite sparkar nu på internet och se om det finns sparkarm ed broms. Annars har jag ju drömt värsta geni drömmen. 

Men tro det eller ej så lyckades jag ju komma till Burma... Eller nästan ialflall. När jag paserat järnvägen så blev jag tvungen att åka igenom ett afrikanskt land med en massa vilda djur och stammar. Det var inga problem alls. Men sen kom jag till ingången till Burma. Det är nu det blir riktigt intressant. Den första sträckan var en lång smal hängbro som gick över regnskogen. Men självklart så rammlar jag över räcket.. lyckas hålla tag i en lian en stund för att sedan falla 2-300 meter ner bland ormar spindlar och en massa annat läskigt. Nu borde jag ju vara riktigt rädd ju, hela drömmen har ju förvandlats till en scary movie. Men för att inte låta allt för kaxig så var jag helt lugn. började traska en bit och stöter på en total kvaddad polisbil. Då får jag en flashback syn och ser mig själv köra polis bilen ner i regnskogen. Då visade det sig att det var från filmen Bourne filmen 2.. Att jag nu var med i Bourne filmen 3. Självklart tänkte jag det förklarar ju varför jag inte var rädd när jag föll, eller när jag hamnade bland massa ormar. Det slutade iallafall med att jag sprang flyende från Burma.

Det hände massor mer med händelser men då kommer det sluta med en 600 sidor. Men det som jag fortfarande inte kan släppa är broms systemet på sparkarna. De var ju delux lösningar som garanterat skulle fungera. Om det här var en uppenbarelse så kanske jag ska uppfinna bromsanordnignen. 
...
Idag öppnar Mediamarkt i birsta. Dan före lön! känns ju inte så jätte roligt direkt. Men kanske lika bra också. Nu slipper det bli några impulsköp.   

Min kärlek för tejp

Började i kanske 8 års åldern. När jag snodde tejprullar av farsan i garaget. Sen tejpades allt! Cykeln var tejpad, skrivbordet var tejpat, fönstret var tejpat och foto ramar var tejpade. Minns att jag hade en telefon på rummet som var röd. men jag ville så klart ha en tuff svart telefon. Så jag skruvade sönder den och tejpade hela telefon med svart el-tejp. riktigt nöjd blev jag av resultatet. Sen fick tv dosan en släng av tejpningen. Björklöven har en budget på 100 000 för sina tejp kostnader per år. Jag måste nog fan ligga någonstans där jag också. Förra datorn tejpades också. Julgrans belysningen som hängde runt hela rummet och var kopplad till stereon satt upp med tejp. Handtagen till rummet tejpades.. Minns en gång under gatufesten när vi satt vid å kanten en kväll. Då kom som vanligt burk sammlarna från Nacksta fram och gjorde sina rajder. Vi kom på att vi skulle tejpa upp burkarna i träden. Men mycket riktigt deras skarpögda ögon såg den skimrande plåten på trädet och löste situationen med att gå runt trädet i 20 varv... sammanfattningsvis så är tejpen en konst som inte fått sitt stora genombrott än.


2007-11-14

På mitt jobb finns det en gubbe som e oerhört kul att lyssna på. Under ett samtal så får man höra "jaaoooooo" säkert 40 gånger. Han är så typiskt man så det e inte sant, för när man vänder sig om eller blickar ner i det man håller på med så kommer det där "jaaooooooo" Det får aldrig vara tyst någongång. Han är jävligt lätt att föra samtal med, för sitter man och äter en låda med makkisar och köttbullar så får man höra om den maträtten i 10 min, och då är det jag som står " jao " hela tiden. För han har även en tendens att prata i frågor. "åt mycket makkisar när jag flyttade hemifrån ja?" -Paus- frågande blick.. sen kommer mitt " jao" sen fortsätter det. Han e iallfall rätt kul.
...
Ikväll ska jag ner till Putte och spela nått spel han tjatat om hela veckan. Får fan aldrig en lugn stund! Men men man får vell gå ner och spela lite spel då. .. Får bara inte glömma att gå förbi ica och köpa satsumas, dom har haft jävulst goda sånna där. Kan ju vara bra att ha några sånna hemma om man skulle få besök av syrran också. När vi var och grattade pappa på farsdag så sulade hon i sig 5 st på kanske 3 nanosekunder. Själv fick man nöja sig med att stirra ner i ett tomt fruktfat. Eller så kanske det inte gick till riktigt så hehe. Har varit och schnyggat till frillan också. Hon är då förjävla duktig :D... Men nu ska jag spela  Creedence - Fortunate son medans jag skckar iväg mina trupper på anfall.

matlagningsgrädde

Såg en riktigt rolig reklam på teve nyss. Det var milda som hade reklam för någon slags matlagningsgrädde. Nu hade dom ett erbjudande som va att köpte man två förpackningar så fick man 3 nummer utav Hus & Hem tror jag den hette.  Mamma brukar köpa den tidningen, och det räcker med att man ser framsidan så somnar man. Har försökte bläddra i den när man suttit på dasset och det inte köpts några nya schampoo flasker på länge.  Men det går inte, det e en sån kärring tidning så det e inte sant. Det var därför reklamen var så rolig, för tänk om det hade sagts att man fick 3 nummer utav bilsport om man köpte 2 paket av mildas matlagningsgrädde. Så om ni av någon anledning skulle bli bjuden på mat utav mig och det skulle smaka urban så är det fan inte mitt fel, utan det är mediernas fel. Deras vinklingar att det bara är kärringar som lagar mat gör att vi unga män som kämpar för ett jämnställt samhälle tappar lustan att ens försöka i köket. Jag skulle jätte gärna vilja snoihop en succini och rädis gryta och bjuda in grannen på men jag får inte chansen. Så därför kommer jag aldrig få den gemenskap med mina grannar som vi förtjänar... och allt för att livsmedelsprodukterna ska vinklas så inihelvete!

Skol skjutningen

Hur fan kan det hända i Finland. Tänker inte säga hur det kunde få hända. För det kan man inte lasta någon förutom föröveren själv. När det sker i USA och Ryssland så brukar jag inte ens höja på ögonbrynen. Men FINLAND! De e vell rätt lugna av sig. Var ju mycket surr förritiden att alal finnar bar kniv. Men det kanske bara var i Timrå det sa så i.
Händer det i Finland så kan det hända i Sverige också. Det är ju lika mörkt här om dagarn som på andra sidan sundet... Men sen blir man ju lite brydd på alla citat Aftonbladet har i sina artiklar..

? De är i chock, säger uppgiftslämnaren.

? Det är många här som gråter nu, säger Nikolai Mäntyoja .

Man behöver ju inte vara Magnum PI för att förstå att många är ledsna. Men det citatet tror jag är från en man som är påväg att trösta en massa elever. Sen i brist på citat så snappade en reporter upp det.

? Barndomsvänner berättar att han betett sig konstigt och ritat bilder på folk som skjuter.

Det här citat tyckte jag allra mest om. Först reagerade jag på att det står barndomsvänner. Fanns det inga andra vänner. Det förekommer inte heller när han ska ha ritat bilderna. För vilken människa som hellst kan ju framstå som små galningar om man går bakåt i tiden. " Erik sprang ofta omkring i bäcken och lekte krig" Visst fan skulel man framstå som värsta psykopaten. Men man kanske ska tillägga att leken inte utfördes ensam. Kanske även att det rörde sig om krig med ärtrör. Men främst att det skedde för 20 årsedan.... Nu har ju inte jag som tur e gjort nått dylikt och jag försvarar absolut inte han som har gjort det heller. Men fel att komma med lite mer fakta än att bara skriva en massa smutskastningar i tidningarna.

Hjälten!

Wow.. mer action i området! Sitter och följer nu skottlossningen på alnön... riktigt spännande. bron har dom spärrat av och söker igenom alla bilar.. Det här är ju mums mums för en mig. Älskar när sånt händer. Det bästa är att jag ska åka dit om sisådär 45 minuter... jag hoppas verkligen att det e jag som får lägga vantarna på den här snubben. En riktig hollywood gripning från min sida.. när jag kör ikapp han med bilen och gör en handbroms sladd och klipper undan benen med bakskärmen... jisses vilken hjälte jag snart ska bli!

Halka!

Sitter och tittar på en massa film klipp på youtube när bilar krockar och glider in i varandra när det kommit ett riktigt snöoväder. Det är så sjukt roligt, jag har ont i varenda skratt muskel i hela kroppen. Sitter på jobbet också så jag blir tvungen att kväva fnissandet så dom inte tror man e dumihuvve!. Men varför kan det aldrig blisån halka i timrå / sundsvall... med min utsikt från lägenheten så skulle jag inte bara få se bilar fara åt helvete, utan även bussarna med de skrikande bromsarna. Snacka om en härlig eftermiddag. Man tar på sig en filt och värmer lite kaffe och sätter sig på ballen och spanar ut över olyckorna. Tror fan jag ska smyg vattna gatan nedanför mig så jag får mig ett gott skratt. Minns en gång när jag var liten och bodde på skolgatan. Då sopade jag och micke fram isen. Så när brevbäraren kom med cykeln så vurpa hon och spridde post över hela gatan. Misstänker att det var där min Buster nr15 försvann... snacka om att genast bli straffad. Vintern är ju lite på G känns det som nu. Men Det var bra mycket roligare förr.. när man åkte trick skidor och bob hela dagarna. Nu behöver man bara gå utanför dörren för att slå sönder höftkulan... Kanske ska börja ta boben till macken när jag ska köpa snus...

RSS 2.0