chilidrink

Ok helt ärligt, nu så här i efter hand så var inte chili drinken så god.. Har en jäkla halsbränna. Men det kanske inte är för den. Vuxen poäng igår. Avrundade kvällen i tid och tog bussen hem. Träffade Pernilla och Lill-Erik på busshållplatsen. Erik stod och yrade något om att han hade jagat katter på primero tror jag... Måste kolla upp hur det står fatt med honom..
...
Hockey var det ju igår. Det där e en match man kommer att minnas länge.. grymt va det!!!
...
Idag ska jag hälsa på Mike Modano som fyller 26. Måste ringa Christer och höra vilken tid vi skulle dit. Sen innan jobbet så ska jag åka förbi syster och se på "Blårand". Jag är faktiskt riktigt stolt över min syster nu. Hörs hej!!

Live Blogg

Det är ju det här de kallar live Blogg. Kan ju säga att jag har ruskig hjälp utav t9 just nu, Men det bjuder jag på. Skrämmande snygga tjejer ute ikväll. Vet inte om jag ser bra ut ikväll eller om jag ser helt enkelt utsöndrar något kul. För jag är on fire ikväll:)

Förfest

Sitter just nu på hotel knaust och dricker diverse groggar och drinkar. Har prövat en väldigt god chili drink. Lite speciell Men dock med bra krut i. Intressant att det redan spridits att syster fått barn. Jag kan ha en liten del i saken. Har fått både kommentarer och sms om att jag ska ta hand om syster nu. Jisses!! Jag ska ju vara den coola morbrorn som driver med mamman och alltid står på ungens sida. Lika bra att avsluta nu innan det blir en massa svammel:) hörs imorgon

Fira!!

Hv leder med 2-1 jag står i baren och känner ändå att det finns en anledning att fira. Jag har nämligen blivit morbror nyss. Skål och välkommen till världen lilla ........

Snodda kläder

Lång dag idag. Efter jobbet så var det P-möte som varada på tok förlänge. Sen Blev det en sväng in på bauhouse eller va fan de heter. Sen vidare in på Media markt. Hittade en 50 tums samsung som jag blev jävligt intresserad utav. Får se hur det blir med den saken.
...
Syster har fortfarande inte fått någon unge. Tror hon har bluffat oss alla, i själva verket så har hon en grym förkärlek till upp och ner vända vaniljebullar.
...
Imorgon är det fest är det tänkt. Först olearys sen hockey och sen utgång. Måste in på IKEA i morn och tittta efter något sockersött plagg så man får ett ragg ( omedvetet rimmande). Näe men något i plagg väg ska man väll unna sig tycker jag. Borde även införskaffa mig ett par nya mjukbyxor. De jag snodde av putte börjar bli lite utslitna.

Guds bestraffning 2

Fy farao.. Sitter och ser på senaste avsnittet utav Erik och Mackan - Hela och rena. Kliar på hela kroppen min nu. Liv rädd för kvalster och annat kryp nu. Tror jag ska ringa en polack i morgon och se vad de tar för en stor städning.
...
Har suttit och tittat på laser behandling mot synfel på nätet. Men satan va dyrt de var. Över 30 bubb.. Det hade annars varit en bra idé. Vore kul att se hur världen ser ut. Tror jag monterar ner den gamla pioneer cdn och ser om det leder till något...
...
Idag så har jag gjort kanske de pinsamaste man kan göra.. Panta flaskor!  Har fortfarande inte pantat en flaska i Timrå på säkert 10 år. Nu passade jag på när jag var med syrran på city gross. En gång hade jag sådan pant nojja att jag åkte till Ica i Nacksta för att ingen skulle se mig...
...
Innan vi gick in på city gross så skämtade syrran och sa att tänk om vattnet skulle gå.. Jag svarade att isåfall får hon gå ut och vänta i bilen. Det slutade med att vi la upp en kris plan hur vi skulle göra om vattnet skulle gå. Vet inte om jag har fel, men jag har fått för mig att om vattnet går så ska man åka på BB direkt. Men syrran la upp planen att om vattnet går så ska jag köra hem henne så hon får duscha och snygga till sig, sen åka på BB..
...
Häromdan så gick grannen med en sopsäck med pantburkar mot ica.. Jag slowade ner mig rejält i trappen så jag slapp prata med han och bli tvungen att erbjuda lift.... när jag sen kom till bilen så ser jag han på alla fyra ligga på parkeringen och plocka burkar. Svårt att hålla sig för skratt kan jag lova... Men eftersom jag e lite ovänn med Gud just nu så straffade han mig idag. När jag gick till bilen från jobbet bärandes min stationära dator så gör ju jag en vurp så klart. Men smidig som man är så vrider man sig och tar smällen på sidan. Datorn klarade sig som tur var... Hörs hej!!

Lunch

Nu har man kirrat en biljett till hockeyn på fredag. Mycket bra gjort utav mig tycker jag. Åt en gudomligt god lunch idag. Sallad från baguetterian med curry dressing. Skulle kunna leva på det 7 dagar i veckan! Halv timma tills man slutar nu. Hem och dra i sig en kopp java och sen dra med preggo till city gross och handla lite. Valpar hon i kassan så kommer jag skämmas. Får låtsas som om jag inte känner henne. Pratade med henne i luren idag. Jävlar vilka sköna citat jag fick av henne  " Vadå vad är det för fel med att vara lattemorsa, har ju endå inget att göra på dagarna " ... nu lovade ju jag att jag inte skulle skriva ner de hon sa. Men gud har hon inte lärt sig än så får hon skylla sig själv :P...

Blir de en lattemorsa?

Oj vad trött man är idag. Nu är det by the way 4 timmar och 17 min tills jag slutar. Ska bli härligt värre att softa ner sig i sin egen soffa. Tror jag ska ta en sväng och hälsa på da Nose ikväll. Se hur livet leker för sport journalisten. Kan tänka mig att det är väldigt roligt att gå till jobbet för honom nu.
...
10 dagar över tiden för syster. Kan ungar växa fast där inne? Tror jag måste wikipedia lite om de där. Längtar verkligen tills hon får den där ungen. Gud vad lungt och skönt jag kommer att få det då. Inge mer tjat om IKEA svängar varannan dag. Men sen kan jag tänka mig att hon istallerar en latte hållare på barnvagnen och spenderar dagarna på soliga Sundavalls gator. Jävla glidare... :P Hörs hej!

PS: googla på lattemorsa nyss. Helvete vad bloggsverige skriver om dessa.

Sola

Idag har man suttit ute i och solat och lyssnat på Edguy.. Härligt värre, det är så här påsken ska vara. Snart är det nersläpp i hockeyn också.. nervöst värre. Men HV drar det längsta strået ikväll

Kallingar

249812-14


Fick de här grymma kallingarna utav mamma idag..

Kenny till Frölunda..

Har fått höra att Kent "nubben" Norberg varit och dragit lite i Kenny Jönsson. Tydligen så har han försökt att fått han till Timrå till nästa år. Men nu när Kent arbetar för Frölunda så verkar det som om Kenny kommer att ansluta sig till den truppen istället. Men vem vet, Nubben kanske kom så långt så det e bara för nästa sportchef att ringa upp honom.... Hörs hej!

Moralkakan

Middagen var lyckad. Sitter nu Med bärbara i knä och tittar ut över olje sundet. 8000 liter olja i vårt fina sund. Jävla tyskar! Vi som har haft sådan tur och klarat oss från större olje utsläpp. Nu är ju visserlgen inte ett jätte utsläpp. Men för att vara i vår region så är det mycket. Schysst föresten av ST att göra ett reportage om smuggel spriten i Nacksta.. Jätte skoj för polisen som garanterat har haft span på stället. Nu lär ju de inblandade komma undan eftersom de kunnat läsa om sig själva i tidningen. ST har verkligen grävt fram ett scoop. "Jag är nervös. Vem är det egentligen som säljer sprit och cigaretter till 16-åringar?" - Säger Linus Werner. Men hur många på ST känner inte någon eller är bekant med någon som kirrar smuggel sprit, eller hemkokt för den delen. Men deras egna sprit leverantörer vill de så klart inte avslöja.. Kanske i tron att de enbart säljer till vuxna eller helt enkelt för att de rädd att punga ut en hundring extra på påsk spriten... hörs hej!

PS: Syster ligger hemma i förkylning så vi behövde aldrig oroa oss för blöta fötter..
 

Gummistövlar vid matbordet.

Idag efter jobbet ska man på påskmiddag hos mor och far. Brukar vara oförskämt gott de. Undra om jag är oförskämd om jag tar med mig matlåda? Syrran har gått över en vecka nu. Hur mycket vågar ni sätta att det sätts igång under middagen? Jag sätter ingenting, jag tycker det är så ovist, men jag tänker inte sitta med gummistövlar för ingenting.  Grymt väder också, har nyss tagit en promenad till ICA i Granloholm. Spelade Guano Apes hela vägen. Riktigt bra!... Hörs hej!

Stum ska man va..

Har en diktafon funktion på min telefon. Det har hänt att ett och annat skoj har lyckats hamna med under alla inspelningar. Oftast så slår jag på den och ställer lite ledande frågor för att få det där smaskiga ulåtandet som man kan spela upp senare vid väl valda tillfällen. Just nu är det hockey utlåtanden som är rätt roliga. Men nackdelen med allt de här är att min egen röst också hamnar med.. Ibland tror jag inte det är sant när jag hör mig själv. Jag låtar ju fan som ett R-tard... Kan inte förstå hur folk äns orkar prata med mig.. Värsta var när jag spelade in Hedlund på en förfest. Han berättade en historia om när han blev portad från Oscar. Båda våra röster när vi var på fyllan var helt sjuk. Jag kommer blir tvungen att mixa om min röst en hel del till låt utmaningen annars kommer det låta bedrövligt. Nä undra om man ska satsa på ett liv som stum.... Hörs hej!!

Påsk

sprang in på domus igår för att köpa lite mjölk. Men då gick jag förbi lösviktsgodis hyllan och såg att det bara kostade 2.90.. Lika bra att ladda på med lite snarra så tiggar ungarna blir nöjda tänkte ja.. köpte 2 kg!!! godis, nu ska påsk kärringarna iallafall bli glada.. Sen när jag kom hem kom jag ihåg att jag inte skulle vara hemma något i helgen. Mindre bra tänkt... hörs hej!

PS: Under hela året så får alla barn inte gå längre än till husknuten för föräldrarna är rädda att de ska bli bortförda.. Men den här helgen så låter vi barnen hälsa på vilt främmande människor. Är det de som kallas hemkörning?

PS2: Undra om jag inte har något kort när man varit påsk kärring.. ska lägga upp det isåfall

Middag på IKEA

249812-12

Jag och Putte var och sleva i oss middag på IKEA i går. Köttbullar med potatis blev det. Har ni tänkt på att maten på ikea är fruktansvärt smaklös? Har jag iallfall... Hörs hej!


Rave party!

Jävlar alltså.. vet inte om jag börjar bli gammal eller om det är brist på kontrollbehov. Sitter på jobbet nu och det är någon slags mys dag för eleverna idag. Ett jävla lallande utan lektioner. Istället så har de satt upp en stereo och poppar någon slags techno rave musik på högsta volym. Lärarna står och halv diggar och socialiserar sig med elverna. Nu har jag hört samma låt 12 gånger!!! Det låter som om det skulle kunna vara spel musiken till något äventyrs spel för 10 åringar. Förlåt.. 13 gånger nu !!! Sen har dom någon jävla poplåda som gör att hela skärmen flimrar. Snart gör jag en Örjan Lax och slår sönder skiten.. Hörs hej!!

God morgon

God morgon alla Blogg läsare! Har inget att skriva just nu. Så det får bli senare idag. Hörs hej

Utsikt






Utsiketen från jobbet!

Det är ju inte delux utsikt, men man får en fin överblick på alla kaffe tokiga mäniskor.

Utklassning

Ja jävlar vad hockeyn ställer till det.. har nog aldrig varit så nervös som jag var idag när det stod 0 - 0 i Timrå matchen. Skönt som tusan e det iallafall att vi slagit ut dom. Nu är vi i semi och mer än så tycker jag inte man kan förvänta sig. Så allt som sker nu är en ren bonus.
...
Mitt jobb marathon är just nu i full fart. Pengar rullar in som de ska kommer jag vissla när jag får lönen..
...
Var kul att träffa brorsonen iallafall, det var inga slangar och sånt tok. Han hade en slang på handen för droppet bara. Han var verkligen på bus humör när vi kom dit. Han blev dock lite rastlös eftersom han låg på isoleringen. Men snart får han komma hem igen....

Hörs hej och sov gott!

Koregrafin ur singing in the rain

249812-8

Det här kortet togs under en paus när vi spelade in remaken utav Singing in the rain. All koregrafi är by the way gjord utav ingen mindre än Fredrik Bremberg.  Filmen kommer till din biograf i slutet av september.

Kristallglas...

Snart slutar man arbetet. Ska direkt åka till sjukhuset för att hälsa på min brorson som har legat där några dagar. Hoppas han inte har en massa slangar och grejer på sig.. då blir det jobbigt.
...
Har smsa med syrran idag, hon har ju gått 2 dagar över tiden. Tyckte hon skulle dra fram studsmattan så det inte hinner bli en 7kg unge.. Sen fick jag inge mer svar. Hon är lite små svår att driva med nu.. Hon tar allt på blodigt allvar.
...
För jätte längesedan... (typ i höstas tror jag de var) så frågade mamma om jag ville börja samla på något. Men jag har ju inte haft något speciellt intresse utav något samlande. Men nu har jag hittat en fin serie med kristall glas som jag tänkte börja samla på. Man måste ju kunna ha lite klass ibland. När jag endå är inne på kristallglas så måste jag berätta en grej som hände när jag var husvakt när mor och far åkt till Grekland. En mindre tillställning ordnades en löradg kväll med krocket grillning och dryck.. Syrran och en utav henns kompisar bestämde sig för att dricka deras 100kr lådvin ur mammas ny inköpta kristallglas från Ryssland. Självklart så går ju ena glaset sönder. Sen e det förståss jag som får ta smällen eftersom det var jag som var husvakt. Men jag var ju inte sämre än att skylla över allt på syrran. Hade det varit ett mindre betydelsefullt glas så hade jag kunna tagit smällen. Men nu gick morsan på som en stenkross... det var bara att vika hädan... Hörs hej!

Huge Bonér

Jävlar vad trött jag var igår. Inte lätt när man ska somna och man ligger och skrattar åt sin egen humor. Höll på att vika mig av skratt. Jag låg och satt ihop roliga namn som skulle göra succé i engelsk talande länder. Tänk att presentera sig i USA om man heter Huge Bonér. Haha!!
...
God morgon by the way, hur står det till med alla blogg läsare? Spännande vänder ute idag. Varför kunde inte vi få den där halv metern snö som dom neröver fick på ett par timmar... Hörs hej!

Han räddade ju brännvinet!

Skrivs mycket skit om att Timrå har en hel kedja med finnar.. Att vi inte satsar på svenska spelare osv.. Men varför nöja sig med en halv bra spelare när det finns bättre? Nu är det så att de tre finska spelarna har lekstuga med alla lag. De bidrar med högra klass på elitserien. För utan utlänningar skulle elitserien vara Europas sämsta liga.
...
" Det finns bara en enda möjlighet till att jag befinner mig i Swedbank Arena någon till gång denna säsong.. det är om MoDo nu vinner 3 raka matcher och får en fjärde match hemma.. jag tänker inte offra någon hundralapp för att se den här bedrövelsen live.." Citat från Modo-bloggen. Det är lätt att vända kappan efter vinden.
...
Men slut surrar om hockeyn nu. När jag åkte hem från jobbet igår så tog jag den vanliga turen igenom Timrå City :P.. Vad skådar mitt öga om inte en A herre som slår en volt utanför domus och landar på ryggen. När han sedan ligger raklång på rygg så sträcker han upp armen med bolagskassen och tittat så de klarat sig. Vilken kille!!.... Hörs hej!

Serie premiär... igen

Äntligen!!! På måndag sänds Two and a half men och How i met your mother i USA igen. Nu höjs förhoppningarna om att 24 drar igång snart också. Måste ju rekomendera den svenska kortserien Graven med Kjell Bergkvist som gick för några år sedan. Mycket spännande och underhållande.... Nu börjar tredje perioden snart, Timrå har lekstuga mot Modo just nu. .. Hörs hej!

Taccos i hårdisken?

Helvetes vad rädd jag blev igår. Ena hårdisken i datorn la av.. Det är ju visserligen inte hela världen om en disk går sönder. Men på den här disken låg ALLA fotoalbum man tagit sen 2004. Tror jag ska satsa på att bränna ut allt ikväll. Lite jobbigt om allt skulle gå förlorat.
...
Igår blev man bjuden på taccos hos syster. Det e by the way idag tiden går ut. Har ungen samma tidsupptattning som syster så kommer det dröja en vecka in hon kalvar. Men iallfalll, var gott med lite taccos. J är ju en förjävla smart kille, han stoltaserade om vilken geni han var när han åt taccos. Hur tallriken skulle se ut... Det var som om det var hans stösrsta uppfinning... Tyvärr så var det ett gammalt recept som kallas " Nacho tallrik" hahaha... hörs hej!

ps: J du var ju den första jag sett som haft banan till taccos iallafall :P

Bajsa på sig?



Börjar bli lite mycket youtubeklipp nu men det här är så underbart!. Dom kallingarna har han nog inte påsig igen.

Blåsa på såret?

Helt sjukt! Jag skrev nyss om att jag skulle hetsa Jon lite.. Nu sitter jag och tröstar honom istället, säger att Modo kanske vänder det här. Det är bara ishockey och ni får ju tillbaka era backar på lördag. Stackarn e helt förkrossad.. och jag kan inte hålla mig för skratt. Tur att jag inte sitter framför honom nu :P..
...
Har valt att tagit på mig sjukt mycket extra pass den här månaden. Mycket pengar blir det. Pengar är ju alltid roligt att ha...

Falsett Erik

Hmm utmaningen gick inte så bra som jag hade tänkt. Kan bero på att vi valt samma klipp! Av miljoners miljoners klipp som finns på youtube så ska timrå borna välja samma klipp...
...
Sitter och försöker prata med Jon om matchen igår.. han vill inte prata med mig, tror det är för att Timrå vann. Så nu ska jag sms och msn bomba han tills jag får svar hehe... Hörs hej!

Ps: Tänk vad skrämmande om Sofie och jag skulle lyckas åstakomma samma bidrag i musik utmaningen! Då borde jag fundera om jag själv borde ha suttit i samma panel som i youtubeklippet.

Utmaningen!

Det stora ögonblicket ni så länge har väntat på har äntligen kommit. Efter flera klipp sedda under veckan så beslöt jag mig för att ta en klassiker. Det här är hemskt och tragiskt på samma sätt som det är så sjukt roligt.





 
Det är är alltså mitt (vinnande) bidrag! Hur röstningen ska gå till har jag ingen aning om. Men ni får vell skriva en kommentar ifall ni gillar mitt bidrag.

PS: Här kan ni se Logladys bidrag!


Semifinal nästa?

2 - 0 i matcher till Timrå nu. Nu känns det inte lika nervöst längre. Men om jag känner Timrå rätt så kommer de tappa det här...
...
Börjar bli mycket brydd nu över vilket klipp jag ska välja i utmaningen. Det är faktiskt tre st som det står mellan. Nu ska jag sitta i en timme och fundera och sedan lägga upp det kl 00.00 inatt :P.. hörs så länge!


Alltid rött inte alltid rätt

249812-7



   Nu när det värsta lagt sig så tänker jag förgylla bloggen med en bild på min senaste vecka!

slutspel och förspel

Näe nu ska jag hoppa in i duschen och skumma in mig haha.. Sen blir det jobbet, så tyvärr så missar jag kvällens match. Borde vara förbjudet att jobba under slutspel. (Även under förspel haha)... Hörs hej!

Modo humor!

Haha var in och läste modo-bloggen. Det cirkulerar en massa filmer dom "gjort" nu i övik. Jag som inte ens skulle pissa på en modo spelare/suporter och han så brann måste erkänna att grabbarna har humor :D


Film 1
Film 2




Lätt att vara kaxig.

Måste erkänna att det här är liiite pinsamt. Jag berättade för de som sköter blogg.se att det troligtvis skulle bli folkstormning till min sida, så det är nog lika bra att dom sätter in extra folk och hyr in några data tekniker som kan sitta i serverförådet under den här dan... Eller så inte.  Idag är det kvartsfinal 2 mellan Modo - Timrå kommer dock inte vara lika nervöst idag, kanske beror på att jag inte ska åka och se matchen.
...
Nu är det en dag till den stora tävlingen, bakom kuliserna så pratas det inte om hur Nordman piskat Carola. Det pratas om vilket klipp LogLady har valt ut. Själv så väljer jag mellan så mycket. Det som är så svårt är att det ligger lite humor bakom nästan alla klipp. Känns som att man måste ta ett klipp när 40 st ramlar ur båtar och pulkor och slår pungen i trappräcken bara för att ni som röstar ska tycka det är roligt. Men så lågt ska jag inte sjunka. Jag ska vinna den här tävlingen med stil...
...
Vet inte om jag är lite väl kaxig. Jag har nämligen utmanat Sofie också. Men den utmaningen känner jag dock att jag inte har så stor chans i. Det går nämligen ut på att vi ska göra varsin låt och stå för the singing själva. Ni som hört mig sjunga vet att det här inte blir en lätt utmaning :P... Hörs hej!

Den nya bloggen

Nu är den nya designen färdig. Den frächa super nya designen.. Stort tack till Patrik som slitit i timmar med den :P hehe nu är det dags för sängen.. hörs hej!

Bryta upp det brutna benet...

Syster var till sjukan igår för att de skulle kolla läknings proccesen. Jag har klagat på att handleden är i en konstig vinkel, att det kanske läker ihop snett. Vilketfall så åkte hon in och dom konstaterade att något var galet. Men som tur var så slapp hon bryta upp skiten. Hon fick dock ett nytt gips. Undra om jag ska åka dit och skriva att lillebror är bäst! på krabbarmen...

Timrå - Modo

Nu börjar det likna något. Nu ser det mest ut som om man sovit dåligt när man tittar sig i spegeln. höga krav!!.. Igår var jag på hockey och såg kvartsfinalserien mellan Timrå och Modo. Fy helvete vad nervös jag var innan. Det är ju helt sjukt. Jag brukar inte bli nervös inför någon match.. Men just den här gången var det jävligt nervöst. Aja kan sammanfatta matchen med att Modo börja bra men Timrå avslutade bättre. Så första matchen är vunnen. Nu tippar jag på 5 förluster för Timrå...
...
Igår på dan så satt föresten jag och min Blogg-designer Patrik och fila på ett nytt utseende till bloggen. Får se när det kommer i bruk.  Känner mig nervös inför det också.. Hua vad e det för fel på mig idag.. Hörs hej!!

skrattanfall

Den här utmaningen var ingen bra idé... efter en timme nu på youtube så har jag skrattat så så jävla mycket så jag pallar inge mer. Det finns helt enkelt för mycket roligt. Eller så e det jag som helt enkelt tycker att allt är roligt.... Nu blir det en paus framför spisen. Hörs hej!

Utmaningen!

Eftersom LogLady tycker att jag har sådan dålig humor så har jag utmanat henne på en humor tävling. Vi kommer på fredag lägga upp varsitt youtube klipp som vi tycker är roligt. Sen är det ni som läsare som får rösta vilket som är roligast!
 

...

Jag är ett geni!!! Med eller så inte, men jag fick ju till det där med youtube klippet. Jag som har massvis med filmer i mobilen som bara väntar på att få komma ut.

Syskonkärlek



Det här är så bra. När syskonkärlek är som bäst.

Kent på Eon

Jaha då har man varit och sett Kent nu då. Den första timmen kände jag inte igen en enda låt. Tyckte inte heller de låtarna var så vidare bra heller för den delen. Men sedan började de spela låtarna som man hört förut. Men man blev aldrig eld och lågor. Ljudet var däremot riktigt bra, samt ljus showen haha. Men det jag nog spenderade mina tankar mest på var nog mattan de rullat ut över isen. Man skulle ha vart ner och fått känt på den... Sen var det kanske inte så bra drag där heller. 3000 sålda biljetter är inte mycket i Eon arena. Skulle ha behövts varit 3000 till minst för att det skulle blivit något tryck. Åkte iallafall in på Aveny efteråt och drack hela två öl och åkte sedan hem kl 1. Kände värkligen hur vuxen poängen ramlade in... Men anledningen till att jag åkte hem rätt tidigt var delvis för att jag skulle jobba dagen efter samt mina röda ögon. Helt sjukt att det inte släppt än. Det är visserligen mycket bättre. Men det ser fortfarande inge vidare ut.
...
Måste ju berätta att jag skrivit över 100 inlägg nu. Vem trodde att jag skulle göra det när jag började. Inte jag iallafall. Nu ska jag dricka lite kaffe och läsa om hur Borås smiskade Löven. Löven har redan gått på sommarlov nu :D

Brutna ben....

Var en sväng till syster i morse. Hon har det inte lätt nu. Gravid med 10 dagar kvar till landning och ny gipsad underarm. Ni förstår hon halkade på busshållplatsen på skogsvägen i tisdags. Självklart så är det ju höger armen också. Jag kom precis när on skulle sätta sig och äta gröt. Den motoriken i vänster handen kan man oftast bara beskåda när man besöker dagcenter. Det senaste inköpet de hade fått gjort var mjukost på tub, eftersom hon inte kan bre en macka. Vilket får mig att minnas när jag själv bröt min arm. Jag fick gå i nästan en vecka innan någon tog mig på allvar att jag hade ont. Under de dagarna fick jag utstå "tusen nålar" av syster. (Ni kan ju tänka er hur det känns med bruten arm) plus en del andra överfall på armen. Minns en morgon när jag skulle gå till skolan och kunde inte bre frukost mackan. Så jag frågade syster om hon kunde bre den åt mig. Tror ni hon gjorde det? Nä förmodligen inte. Det som är så sjukt är att vi pratade om hur elak hon var med mig när jag var och hälsde på i  söndags, och hur hemsk hon hade känt sig efteråt när det blev bevisat att jag hade brutit armen. Sen 2 dagar senare så går hon och bryter sin arm...
Men nu kanske det framstår som om min syster är världens hemskaste människa. Men jag kan säga det att jag var en pain in the ass till lillebror. Så hon har säkert hundra överfall till på mig innan vi är even. Sen utspelar sig det här när vi var unga också. Så vi hade vell kanske inte mognat på oss riktigt. ..  Hörs hej!

PS: vad gjorde Djurgården igår? Bremberg och grabbarna åker ur i kvarten! Annat vore konstigt

Där snuva vi dom blå....

Oj då nu var det nära att bli dyrt.. Efter att jag släppt av Anton på Banérgatan så for jag genom Vivsta. När jag åker förbi ICA parkeringen så står polisen där. Jag höll 50 och hade inge bälte. Som tur var så kom det mötande trafik så de kunde inte svänga ut bakom mig. Jag skyndande mig upp på parkeringen stängde av bilen och klev ut på kanske 3 sekunder... på 5 sekunder så var polisen där. Blås kontroll och tillsägelse blev det dock bara. Mycket vänlig och förstående konstapel. Även till mitt halv taskiga skämt om att det var tur att jag inte druckit idag...
...
Var och grattade Putte på sin 26 års dag idag. Blev dock lite pinsamt eftersom de saker vi köpt inte hade hunnit komma med posten. Men vi får vell gå ner imorgon med paketen, då får man ju en fika till :D..
...

Kvällens lärdom:

* Ta på bältet!
* Håll hastigheten!
* Beställ presenterna i tid!

Dagens visdomsord!

Dagens visdomsord:

"Var inte för optimistisk, ljuset i tunneln kan vara ett tåg!"

Morgonstunden...

Hade ordnat ledigt för kent på lördag, fixade det för 2 veckor sedan. Igår när jag var på P-möte så fick jag reda på att han som skulle jobba åt mig var dubbel bokad. Lite smått less över situationen... Men min chef hörde och såg att jag blev irriterad, så redan 9.20 i morse så hade han ordnat det åt mig. Vilken lättnad!
...
Nu sitter jag och dricker lite kaffe från City café. Läser genom alla nätets tidningar och såklart skriver i bloggen. Måste få lite mer rutin över skrivandet.. Hörs hej!

PS: Slå på T9 i telefon och knappa in 38223534882... sen kan ni svara mig vad det är för något, och vad det gör i ordlistan...

upptäcksfärd

Minns när man var liten och gick på upptäcksfärd med grabbarna. Vi var en riktig busliga tillsammans. Det värsta mina föräldrar kunde ha gett mig var nog en cykel. För med den cykeln cyklade man runt halva Timrå. Man var till spökhuset vid Skönvik. Eller tittade på när byggarbetarna sprängde i berget när de byggde örnen. Man var till de övergivna fabrikslokalerna i Fagervik. Alla de här ställena är ju som sagt kanske inte de allra bästa miljöerna att vistas i som barn. Men det var spännande. Lika spännande som att smyga sig in på byggarbetsplatserna för att klättra i ställningarna.. Eller lägga veckopengen på järnvägen för att se hur platt den kunde bli... Att man inte har mer ärr eller skavanker är ju ett under...

PS: När jag gick upp från tvättstugan så mötte jag två killar som stod i trappen. När de fick se mina röda ögon så sa den ena till den andra efter att jag gått en bit, " Har han åkt på stryk?".. den andra svarar: "Nää jag har hört att det ska vara omöjligt"...

PS2: Kan ha hört vad jag ville höra! :P


Båda fötterna på jorden....

Man ska försöka hålla sig med fötterna på jorden. Men det är ju lätt att halka dit. Bryta sig från mängden.. Hålla de andra på en armslängds avstånd...

Näe jag ska vara snäll med dig Kim. I have been there. Skillnaden är att du vek ner dig och åkte på akuten direkt. Själv höll man sig en vecka och levde i terror med dig.. 

Näe nu ska jag dundra till Kim och vara en godhjärtad bror...  Hörs hej


Guds hämd på mig...

Nu har man fått smakat på guds förbannelse. Efter mitt tidgare blogg inlägg över den stackars killen i trapphuset som hade igenmurat ansikte så har jag fått smaka på samma medecin. Jag har dock inte åkt på spö. Jag har fått en ögon inflamation. Syrran sa att det var det värsta hon någonsin hade sett. Imorse när jag vaknade så kunde jag knappt få upp ögonen. Ena ögat är nästan helt rött. Samt att jag är röd runt ögonen. Besöket hos VC gick inte som jag hade hoppats. Jag trodde hon skulle skölja ögonen med någon super vätska som gjorde att jag kunde visa mig bland folk på engång. Jag är ju kille, jag tror ju att allt går att fixa på engång.  Men tydligen skulle jag få gå så här  minst en vecka till. Jag har varit på en sympati jakt hela dan. Vill ju få ömkliga små ögon tillbaka och en klapp på ryggen. Men hitills så har jag bara fått " Kanske är ebola virus du fått " och " de kanske får amputera ögonen "... Nä så det e bara att gömma sig bakom pilotbrillorna och hoppas man får behålla synen..  Hörs hej!

PS: Hade gärna lagt upp en bild. Men jag vill gärna behålla de läsare jag redan har...

RSS 2.0