När Gunde är som bäst!

IHelt underbart vilka klipp jag hittar på youtube. Så här bra har jag nog aldrig sett Gunde Svan. Jag sitter med ett leende på läpparna och suger åt mig av hans instruktioner. Han pratar med sådan passion att jag vill bara åka ut på ön och greppa tag i svetsmunstycket... Det här är verkligen youtube som bäst!



Glögg nr 2

Torsk med 4 - 0 idag. Har sett ett betydligt vassare Timrå. Dock inte iår... Lyckades vinna en Apelsinkrokant iallfall det var en liten tröst. Nu sitter jag och dricker 04ans glögg och varvar ner. Hockey och Stanislav är fan ingen bra kombination, Ett tag så ville jag sopa näven i väggen. Sen sitter jag och irriterar mig på allt och alla. Bredvid för kvällen hade jag någon liten sprätt som reste sig upp så fort det blev en målchans. Slutet av tredje hade jag lust att ge han en knuff neröver läktaren. Men jag är inte bitter inte ett dugg. Nu ska det drickas lite glögg och pysslas på lite här hemma. Ha en trevlig kväll!

   

Kvällens smak är vinteräpple

Film tips: Kill Buljo

Den här filmen är parodi på Kill Bill. Om ni tycker att det brukar vara dålig humor i parodier så har den här filmen slagit ett bottenrekord. Det är så dålig humor att det blir så roligt att man skrattar från början till slut. Jag tror inte det är ett enda skämt som är rumsrent. Det bästa med hela filmen är att det inte är någon hollywood film, utan den här filmen är norsk så hälften av skämten är enbart språket deras. Jag rekomenderar den starkt iallfall.


Glögg

Igår drack jag något oerhört gott, helt fantastiskt gott om jag ska vara riktigt uppriktig. Nu pratar vi inte om någon ny öl som kommit på marknaden, inte heller någon super trendig drink av någotslag. Vi snackar jul drycken glögg! Hade varit hos brorsan och hjälpt han med datorn under kvällen, satt mig sedan i en kall bil och och kände mig lite frusen när jag kom hem. Så vad lämpade sig inte bättre då än att öppna en flaska 03as glögg och värma upp på spisen. Just denna glögg var riktigt vass med smak utav pomerans och apelsin. Nästa helg får det bli 04an som får känna på spisplattan.


" Vad blir det för mat? "

Har sett jävligt många avsnitt utav " Vad blir det för mat? " med Per Morberg dom senaste dagarna, jag måste säga  att han har inspirerat mig. Idag när jag gjorde min köttfärssås så kommenterade jag den under smakproven med ord som " ljuvligt och himelskt " Jag slängde i kryddor med kärlek och exprimenterade även med lite pesto. Men jag höll mig från att smeta in håret i olika produkter... Måste iallfall säga att det är ett förbanant bra program, trots att det är ett matlagningsprogram..

Värme

3 grader kallt ute och jag sitter i kallingar och kort ärmat på ballen och tittar på Heroes. Blev så klart tvungen att blogga om det eftersom jag fått igång gasolkamin. Sitter nu i behagliga 22 grader och kör på sparlåga. Det här kommer jag göra ofta.
...
Helgen var rätt lugn, var ut med jobbet på olearys och bowlade och åt mat. Efter det så drog jag vidare till Molén för att sen dra vidare på Oscar. Där var det väll sisådär, så det blev tidig hemgång efter 2 razz med ramlösa. Nu ska jag bränna på lite kaffe och njuta av värmen... ha de bra

Synfel eller hjärnfel?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3544620.ab

Fatta att jag måste ha det där. Jag har kanske det sämsta minnet när det gäller ansikten, det värsta är att jag tycks alltid bli påmind om det när jag är bland folk. Jag skulle kunna sitta på samma förfest och prata en person hela kvällen för att sedan stöta ihop på krogen och inte ha en blekaste vem personen är. Jag går på släkt kalas och hälsar på nya människor för att få bekräftat att vi träffats dom senaste 14 kalasen. Jag vet inte hur många gånger jag ställt frågan " vem var det där då? " till Jule för att sedan få tillsvar " men skämtar du eller " ... Nu skämtar jag inte, jag är fan anisktsblind

Dreamteam

Ligan och Dreamteamet är nu i gång. Tycker synd om dom andra som blir tvungen att möta mig.
Så för er som känner er sugna att vara med och vill känna på hur det känns att förlora mot mig kan gå med i ligan...

The Vivsta Flyers League


Nu blir det termos kaffe...

kul kille


Best Man Makes The Worst Mistake - More amazing videos are a click away

äcklig filmjölk

Mm vilken härlig start på dagen. Först efter 2 glas med filmjölk så upptäcker jag att den går ut samma dag. Då blev det äckligt. Sen nu så tog jag en kopp termos kaffe som inte var riktigt hett, men det var inte heller kallt. Så jag får väll svepa den här muggen lite fort medans det är lite varmt iallfall. Hockey idag igen. Frågan är om man ska våga gå. I lördags blev jag och brorsan så förbannad att vi gick efter 8 min i andra perioden. Senare eftermatchen så var det 3 st som sa att det blev mycket bättre efter att jag hade gått. Vidskepligheten kan jag till en viss del förstå men jag kan däremot inte förstå hur dessa tre kan ha sådan koll på vad jag gör på min sittplats. Men det är väll svårt att vara anonym bland 5000 personer.

Inte längre fruset under ruset...

Imorgon ska jag åka och hämta gasolkamin som jag ska ha på ballisen. Förstår ni vad grymt det kommer bli. 22 minus en december kväll så kan man sitta ute i skjorts och kortärmat och dricka glögg och blicka ut över frusna människor. Vilken hitt det kommer bli. Så snart my friends kommer ni få känna ruset från gasol kruset... (sorry var det bästa jag kunde komma på)

BrainTrust

Om ni har sett Scrubs någongång så vet ni nog vad braintrust är. Jag är också med i en braintrust grupp, det är jag Micke Putte och Christer. Jag vet inte hur det är med dom (men jag tippar på att det bara är jag), men det är skit skoj att skicka ett mass utskick till alla och styra upp ett braintrust möte. Försöker få Putte nu att vara med och driva fram att vi ska ha varsinn "red phone" med secret nummer som bara dom i braintrust har tillgång till... Bäste vore ju ioförsig walkitalkis, men dom är lite opraktiska. Men vår braintrust grupp är ännu bara i uppbyggnadsfasen, vi försökte få ihop en liga för Aftonbladets DreamTeam, men det verkar ha gått i stöpet. Därför tror jag att våra secret mobiler kommer göra mycket nytta.



Tänk om vi hade sådanna gömda i bokhyllan hemma...

Födelsedagar

Nu har jag vart inne inne i birsta och köpt en present åt Embla, hon fyller hela 10 år idag. Lite födelsedagar man har att fira då, minst 2 i måndaden. Så nu blir det till att träffa en massa folk igen. Samma folk som på syrrans 30 års fest ( med några undantag ). Var iallfall först in på cubus för att kolla efter en tröja, men det stället sög ju såg ju för fan ut som dom gått och hämtat kläderna från UF lådorna och hängt upp. Aja nu måste jag iallfall lägga på en rem om jag ska hinna med mig..

PS: Fan nu missade man ju hockeyn också...

Rise of the footsoldier

Rise of the footsoldier... Helvetes vilken bra film. Den måste ni bara se.

Allt och ingenting

Gud vad boring det här är nu. Jag har värsta skrivkrampen, blir inte lättare utav att Porny stressar mig hela tiden om att jag inte uppdaterar bloggen. Problemet är inte att jag inte har något att skriva om, problemet är att det är så mycket jag kan skriva om så jag har svårt att sortera det..
...
Köpte ju som sagt en bilstereo här i veckan, som jag av någon anledning verkade ha hett sönder, men efter att jag Adam och Hubbe tagit en titt i kabelhärvan så var det en kabel som inte fungerade, så nu blev det en special koppling som gör att det inte är något minne på den. Men i morgon ska jag ut till stugan så då kan jag passa på att kolla upp vad det är för fel. 2 dagar har gått och det är smått irreterande att höra Takidas - Curly sue så fort jag startar bilen,
...
Helgen då hur var den ( jobbar ikväll så det känns som om min helg redan är över ) Jo fredagen var trevlig, drack några kalla och var på 30+. Idag har jag bara kollat på film och på hockey. Såg filmen "The mist" Alltså jag brukar inte vara förtjust i sådanna filmer, men jag tyckte faktiskt den här var bra. Slutet var riktigt bra. Sen måste jag ju också erkänna att jag börjat sett på "nya" Night rider, det är igentligen sjukt dåligt. Men av någon anledning så ser jag början till slutet på dom. Jag måste helt enkelt tycka det är bra.
....
Sen imorgon så är det söndagen då, söndagar efter att man har jobbat lördagen e faktiskt helt tallanglöst, För ringer man någon och frågar om dom vill hitta på något så får man bara ett sömnigt bakis rosslande svar att dom inte orkar. Men imorgon ska jag ju ut till stugan så jag har det löst...... Nu ska jag glo färdigt på NHL matchen som dom sänder på tv4 sport, ha en trevlig kväll

När framtiden nådde peugeot´n

Igår så var jag in till Siba för jag tänkte se om dom hade kvar fotoskrivaren på fynd. Men icke så nicke, så då for jag upp på Media Markt för att kolla om dom hade något roligt, då såg jag kanske den finaste och grymmaste bilstereo jag någonsin sett, så jag kastade upp lädret och köpte den, tänkte att nu jävlar ska jag få lyssna på CD i bilen, inge mer halv danna radiolåtar eller söndertuggade band. Ivrig som man är så slängde man in stereon redan utanför på parkeringen. Tyvärr så får man ju lida när man ska göra allt snabbt, för påväg till jobbet så lyckades en kabel flyga ut så den tvärdog, så medans jag körde på motorvägen försökte jag montera ner stereon för att få lyssna på min gammla mp3 skiva som jag röck med mig i allhast. Men självklart så är det ju någonsåndär stöldskydds mojäng runt stereon så jag fick aldrig loss den, så det enda jag fått gjort med den hitills är att lyssna på halvdanna radiolåtar från Birsta till Timrå...

Felringing igen...

Apropå felringning så fick jag ett samtal i förrgår utav Jonas, Hellas pojkvän. Han frågade om allt var bra och om jag var laddad inför Västerås. Jag hörde att det var han men jag blev så osäker när han började surra om Västerås och de. Så Jag säger att han måste ha ringt fel att han kommit till Erik.. Men det var ju just en Erik han skulle till. Vilket fall så blev jag ju tvärosäker på om jag hade lovat något när vi sågs hos syster i lördags, Så snabbt som blixten gick jag igenom kvällen utan att komma på något som hellst som hade med Västerås att göra. Så efter ytterligare en fråga om han kommit till rätt Erik så visade det sig att det var en annan Erik i telefonboken. Så jag slapp åka till Västerås... och han fick troligtvis åka med någon som ville åka dit.

Ishockey

Igår var jag och såg på Timrå - Luleå. Matchen var helt urusel, men det fanns två ljuspunkter med kvällen. Timrå tog 3 poäng och visar fortfarande att dom är ett bra elitserielag, och det andra var att jag blev en lycklig vinnare av en chokladkaka.


RSS 2.0