Lite blandat

Ja då har man varit på utbildning i Stockholm då. Hade inga förväntningar alls när jag åkte ner, det berodde mest på att vi inte hade fått någon information, det enda vi hade fått var en tågbiljett och taxi biljett och vilken tid vi skulle vara på hotellet. Men det var som sagt riktigt bra, oerhört roligt att träffa nya människor. Den ena mer olik någon annan. men endå så lika på något sett.

Finns jätte mycket roligt att berätta men, hjärnan har inte kommit igång riktigt efter tåg resan som gick mitt inatten.

Ikväll är det jobb, imorgon blir det grillning hos Henke och fredag blir rock week på gärde. Tycker jag låter som förbannat bra dagar. Hoppas bara vädret håller i sig så att man får lite färg på sig.

Va nyss med Hedlund ute i njurunda på deras grustäckt, gissa vilka vi mötte där ute bid Maj trakterna? Jo inga mindre än Robert Aschberg och Gert Fylking. Vi trodde först det var nå dårar som va ute och traskade.

Sen tycker jag ni ska ta en titt på Angens blogg den närmsta tiden, då hon garanterat har något intressant att berätta!

Ha det bra!

Yrkeskriminell framöver?

Undra om man ska ta och bli kriminell, verkar ju vara ett rätt så fritt arbete, Iallafall i Timrå. Timrå polisen verkar ju inte vara jätte sugna på att fånga bovarna. Men det är ju inte direkt någon nyhet att dom inte är jätte ivriga att lösa brotten. Blev nästan imponerad över vilken tid dom lagt ner på att lösa alla bilinbrott som var förra veckan. För igår så fick jag papper från dom om att utredningen var nerlagd. Precis en vecka efter, dvs 7 dagar. Räknar man då bort helgen och postgången så la dom inte ner mer än 3 dagar på utredningen. Helt ärligt, det är ju fan bara att gå ut och knackar bilrutor... Aja det här är skrivit med en blandning av raseri och irritation

Sov gott!

tomsurr

Men är det inte underbart att våren är här? Vägdammet yr och den friska vinden viner... Skulle kunna fortsätta men då blir det här någonslags vårdikt. Det jag vill ha sagt är iallafall att det är skönt ute nu.
...
Va hos Jule igår och såg på en tysk film vi hyrt, Ja tro det eller ej men vi hyrde en film! Vilket fall så var filmen riktigt bra, Die Welle hette den. Det som var mest intressant var att det blev diskution om filmen/händelsen. Så nu ska vi se en film som är baserad på en sann händelse en gång i  veckan hade vi tänkt :P

Nu ska jag ut i solen med min kaffe kopp, hare bra

nostalgi!

Åkte ut till morsan idag, hon e ju hemma och dräller då hon har påsklov. Vilket fall så pluggade vi i den gamla VHS spelaren och kollade på massa filmer som min morfar hade spelat in, det var allt från semestrar till födelsedagar, riktigt roligt att se var det. Så nu hade jag tänkt att dra över dom till 2000-talet, dvs på en DVD :P..
...
Inbrott i bilen i går också, min var en utav dom 6 bilar i området som dom bröt sig in i. Gillar deras tiväga gångsätt, krossa två rutor på en bil som är olåst. Snacka om genier! Vilket fall så blev jag tvär le och körde den på skroten. Blev för mycket att ordna till.. Hej svejs!

En klassikerVa va det han sa?

Konstig kille.

Snygg kille syrran har barn med.. Idag ska jag bränna ut Lars Kristerz åt han. " Fan jag bara måste ha " jag måste ringa Carina med mig upp till stugan". Så nu måste jag smutsa ner dator min med denna musik. Va till dom i förrgår och meka med nätverket. Självklart så fick man till det så det fungerade perfekt. Behövde inte ens ringa min IT-sup... Undra hur pigg syrran lär vara efter 1 timmes bilresa med Lars Kristerz i bilen...

Skitpapper

Satt och snackade med Åsell i helgen. Han sa att jag bara måste skriva om hans ungkarls liv på bloggen. Han hade nämligen nått ett nytt lågmärke. Istället för att köpa skithuspapper så tar han en rejäl bunt serveter när han är på McDonalds. Jag vet bara inte vad jag ska skriva om det, jag finner inga ord. Det är bara för roligt. Det är i samma klass som Svella som snor toabalen uppe på rastplatsen uppe i skönvik när han åker hem från jobbet.

Men på ett sett så kan jag förstå dessa herrar. För det är förbannat pinsamt att köpa skithuspapper. Man går med ett packe rullar och alla glor på en och undrar om man e dålig i kistan. Men dom gör ju såklart inte det, det är ju bara min inbillning.
Värsta var när jag var på väg in till Näsa och han ringer och säger att jag måste stanna på macken och köpa en rulle. Då kände jag mig verkligen uttittad, för köper man skithuspapper på macken är man verkligen desperat, då trycker det på..

Men nu får det vara nog med skitsnacket. Hörs laters!

öga för kläder

Alltså jag har lyckats igen. Jag måste vara värdens bästa kille på att köpa kläder åt syskonbarnen. Till Sigges födelsedag drog man till med en förjäffla fin combo. En tröja med matchande jeans, Eller jeans med matchande tröja det beror lite på hur man ser det. Sjukt snyggt var det iallafall. Ska se till så syster skickar ett kort på grabben när han har dom på sig eller håller i tillgodokvittot... Helgen i övrigt har vart lugn, spelade lite poker med grabbarna i lördags. Tänker inte ens berätta hur det gick. Men roligt hade vi, det är huvudsaken det. Nu tror jag att jag ska hälla upp ett glas sockerdricka och dra igång TF2 en stund. Ha de bra

Stenkoll på alla....

Det är roligt att Puttes lillebror går på NTI skolan. Känner att jag kan ha lite koll på han så han sköter sig..

Du, jag åh Mr Stanislav säger:
 skolkat nått idag?
NaaB || säger:
 Näe
 Vadårå? 
Du, jag åh Mr Stanislav säger:
 i onsdags vek du ju av från matten
NaaB || säger:
 Jag vet
 Mådde illa
 Så jag tog en penecillin
 Och då mådde jag sämr
 e
 >_<
Du, jag åh Mr Stanislav säger:
 men trooligt
 va någon emo brud på navet du skulle möta upp
NaaB || säger:
 HAHAH
Du, jag åh Mr Stanislav säger:
 flasha med geek ringen och bli acceptad av death metal gänget på hållplats 4
NaaB || säger:
 <.<
 Du som har vaknat upp på fel sida idag? 
 Håller på pmsa på en oskyldig liten ungdom genom msn
Du, jag åh Mr Stanislav säger:
 nänä..
 tycker bara inte att du ska skolka från matten
NaaB || säger:
 Ska på matte 
 Hejdo
 Hejdå¨*
Du, jag åh Mr Stanislav säger:
 hej då!

Han skulle garanterat ha skippat matten idag också, men nu märkte han att jag hade koll på han så han kände att han hade inget annat val än att gå på matten...

April skämt

Nää är det sant?? Just den meningen vill jag höra flera gånger idag. Det finns inget härligare än att få dra en härlig lugn och se hur tanke verksamheten går igång för att sedan se dom smälta det. Så nu ska jag smida planer för att få så många som möjligt att gå på det. Men jag känner att jag ligger risigt till själv. Så många jag har drivit med under alla dessa år så måste dom ha ett starkt hämnd begär.
...
Ipred lagen är nu i fullt bruk. Samtidigt så är "problemet" redan löst. Det är fan underbart hur piraterna kan ligga steget före hela tiden. Tror det här med ipred kommer att avskrivas om ett tag, för dom enda dom kommer kunna ta är vanliga svenssons med ungdomar i familjen. Dom stora piraterna och dom som vet vad dom gör kommer gå fria...
...
Listade ni ut vad som var dagens aprilskämt i ST? Jag tyckte den faktiskt var riktigt bra iår. Lite för självklar, men endå riktigt bra... Ha en bra da!

RSS 2.0