Helg mys

Fredagen började sketa bra, jag klev upp som en solstråle och kände mig laddad för en underbar ledig fredag. Åkte in till stan för att äta lunch med Bella på gamla Café Brevé. Där gjorde Niska oss sällskap till en sjukt god taccopaj. Satt där och filosofera ett par timmar.
 

Efter lunchen så tänkte jag överaska Sigge med en tröja som jag köpt på poolarn och pyret. Tyvärr så var det ingen hemma så jag dumpade den på köksbordet bara och hoppades att det skulle ställa till med lite ovetenskap över vem som lämnat paketet.
...
På kvällen bar det iväg till Adam i Fuske för att snickra skryllor, Humöret var på topp då vi satt i gång med våra planer att ha en hobby kväll med öl och grogg. Det började inte så bra dock, vi gick bet på att montera en såg. Men efter lite jävlar annama så fick vi den att kapa rakt som tusan. Vi snickrade på och drack öl som aldrig förr och när klockan började närma sig 2 tiden på natten så hade det börjat se ut som något. Men då var det sent och matrialet hade tagit slut. Så vi beslöt oss för att göra kväll..



På lördags morgonen så tänkte vi ta vara på det fina vädret, så vi klädde på oss för en fiske tripp till Ropnässjön. Vi var så seriösa att vi till och med löste fiskekort. Så vi dundrade ut i det sköna vädret med sikte på att dra stor fisken. Men efter några timmar på isen så kände vi att vi blivit besegrade. Vi pölsade till bilen för att dra iväg då vi fick se en Ren på vägen. Hubbe som var med sprang efter och jagade in renen in i skogen, vilket gjorde att vi fick leta efter hunden i närmare en timme. När hunden var på plats ibilen så kände vi oss rätt nöjda, Jag var rätt frusen då jag bara hade haft tenniskor i djupsnön ( glömde såklart stövlarna hemma ). Då efter vägen så står en farbror med fel på bilen. Så vi bogserar honom till industri området i Timrå och körde hem honom, vilket tog säkert 2 timmar. Nu behövde jag göra mig klar för att åka på jobbet, Så vi skynade oss tillbaka hem till adam så jag kunde byta om och hämta bilen. Men då visade det sig att bil nycklarna och hem nyckeln troligtvis ligger på botten av ropnässjön. JAg letade igenom hela fuske flera gånger utan att hitta en nyckelring... Så det slutade med att jag blev en timma försenad till jobbet och att Adam fick köra mig. Så nu sitter jag på jobbet med maggot doftande kläder och en 2 dagars frisyr. Hade även blöta skor och blöta strumpor, men jag köpte mig ett par torra för 45kr på ica. Så nu har jag bara blöta skor... 



PS: Syrran hade funderar på alla utom mig vad gällande tröjan, " det är inte likt erik " hade hon sagt.. Hmm vadå är det inte likt erik att vara snäll??



Spegel spegel på väggen där...

Jaha då har ma nslängt upp spegeln på väggen. Eller jag gjorde det redan på söndag kväll, men ni har ju inte fått veta det.
Blev som jag redan innan trodde.. ASGRYMT. Jävlarns vad snyggt det blev.



PS: Ni får ursäkta bild kvaliten, men det var ett höftskott utan planering :P

Lär dig läsa...

I en gammal bok som tydligen min mamma och pappa läste för mig när jag var liten så fanns den här sköna bilden och texten...




Förkylning

Jävlans vilken förkylning jag åkt på. Förra natten så hade jag säkert 40 graders feber. Var skållhet men endå frös jag som jag vet inte vad. Låg vaken från kl 11 till 5 på morgonen och huttrade, ett tag tänkte jag sätta mig vid datorn och skriva  mitt testamente. Jag var helt hundra på att jag skulle dö. När jag kom hem från jobbet så satt jag vid köksbordet med ylle tröjjor och vinter stövlar på mig inomhus eftersom jag var så frusen. Men nu känns det bättre, lite snorig näsa och lite små seg bara. Tänk att en killes förkylning är så brutal. Nu ska jag traska på videoteket och köpa snus och ringa morsan och beklaga mig lite...

utfyllnad

Tror jag såg en rattfylla i fredags. Det var när jag var på väg till jobbet då två tjejer åkte typ överallt över vägen.. Dom var på alla ställen på vägen förutom där dom skulle vara. Sen gick jag bakom dom när dom skulle hem.. Då lyckades dom gå till fel lägenhet, och eftersom dom sedan låste upp den rätta lägenheten så tippar jag på att dom var rejält på gasen...
...
Helgen var lugnare än lugnast. Var ut till päronen som fyllt år och grattade dom. Näste helg känner jag fan för att hitta på nå skoj. Kanske en rejäl fisketripp eller en sväng till vemdalen kanske. Eller en riktigt blöt afton. Det brukar ju kunna vara roligt det med.
...
Har iallfall fastnat för skype. Vi sitter som nördar på kvällarna och pratar på skype och ser på film och spelar och allt sånt.. ÅSå dricker vi kaffe tillsammans. Det är så nördigt så det e roligt..

utfyllnad

Har varit dåligt med bloggandet nu på sistonde, men varenda jävla gång jag ska gå in på sidan så går det inte att komma in. Verkar ha tajmat server updateringarna varenda gång. Vilket fall så är allt bra med mig. Var på hockey igår och lyckades såklart vinna en choklad kaka ( apelsinkrokant ) såklart. Men den satt hårt inne den här gången 30 lotter - 30 kr en kaka. Matchen då.. Blev ju rolig match till slut men första perioden var helt bedrövlig. Sen var dommaren den sämsta jäveln jag någonsin sett. Hörde en klockren kommentar av en farbror som satt bredvid mig på hockeyn " Dommarn är så jävla blind att han har två vit käppar när han är ute och går!!!".
...
Har precis sulat i mig en ägg macka med kaviar ( till skillnad mot Micke så hamnde den inte på golvet ).. Så nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan kicka igång dagen. Ska jobba ikväll så det blir inga festligheter... Nu orkar jag inte skriva mer eftersom Putte surrar ihjäl mig på skype så jag tappar bort mig hela tiden. Puss och kram...

Schnow kejaus

Men snöa lite då! Traskade bort till tvättstugan nyss som ligger 40 meter bort, såg ut som ett snö monster när jag kom dit. Men jag tycker sånt här är roligt, skulle vilja att det kom en metar snö idag så det blir värsta kaoset. Folk tar sig inte till jobbet, dom som ligger bakuffa kan inte ringa utkörning och data nördarna kan med anledning sitta framför datorn hela dan.
...
Ifredags var det korv party hos Putte, kan även kalla det herr kväll och gubb afton. Det var riktigt trevligt, lirade poker och NHL och drack såklart öl. Vi måste ha haft sjukt roligt för jag slängde ett öga på klockan och då var hon halv sex på morgon. Lördag kväll jobbade jag, så det finns inte så mycket att säga där. Och idag tänkte jag styra min bil mot alnö och se om det blir någon söndags middag hos mor och far..

Gungstol och godisskålar

Nu tänkte jag berätta om godisskålen. Låter kanske inte så jätte roligt, den är nog inte så jätte rolig heller. Men det är en liten historia som jag känner för att berätta om. Ni förstår enda sen jag var liten och hälsade på min gammelmormor så hade hon alltid en liten godisskål stående i sin bokhylla i vardagsrummet och det fanns ALLTID godis i den. Så alltid när jag var där så tog man godis och satt sig i gungstolen och läste serietidningar medans dom vuxna drack kaffe och pratade. Jag älskade den där gungstolen! Den var så härlig att sitta och filosofera i. Så för några årsedan så ville min gammelmormor att jag kom och hämtade den. För den stolen var min helt enkelt sa hon. Den stolen har stått i hörnet i sovrummet och fungerat som klädstol. Det var nu när gammelmormor gick bort som jag tog mig tid och rensade fram stolen. Så nu på sistonde har jag faktiskt suttit i gungstolen om kvällarna och gungat, enda skillnaden är att serietidningarna är borta och bärbara datorn istället ligger i knä... Men åter till godisskålen, jag tog vara på den eftersom den glädjer mig och förknippas med min gammelmormor. Så jag kunde såklart inte vara sämre. Jag har fyllt upp den med godis och lovat mig själv att det ALLTID kommer att finnas karra i den..


Stanislav - Barnens fritids dödare...

Godmorgon alla pigga människor. Solen är uppe och traktorn arbetar utan för fönstret. Ringde mitthem i fredags och bad dom ta bort en snö hög som låg precis framför carporten på jobbet. Krävdes ju en man med mina kör egenskaper för att kunna backa in där. Nu är traktorn här iallfall och skottar bort högen. Och grann pojken står med en tår i ögat och tittar på. Hela kvarterets barn har haft den snöhögen till att bygga kojor och lekt på hela vintern. Haha sen kommer jag och ser till att den blir bort skottad. Jag hade ju inte ens skrivit det här om det inte var för att jag hade lite dåligt samvete..  Träffar jag den här ungen om 10 år när han ligger ner knarkad på Sundsvalls gator så kommer han säga att vändpunkten i hans liv var när "Systemet" forsslade bort hans snöhög... Själv vet jag hur det känns, när pappa kom med cementblandaren och tog all sand ur sandlådan. Jag blev ingen knarkare, jag blev inte heller så konstig. Jag tror jag blev en rätt bra grabb endå. Men det gnager fortfarande... Ha en trevlig dag!

illa

Vart fan är alla kommentarer???? den här jävla sidan har ju ett eget liv den. Ibland kan man inte logga in, ibland går det inte att skriva kommentarer, och nu raderar dom kommentarer också...

RSS 2.0