lugna fredag...

Hmm sitter och hoppas på att brorsan inte ska höra av sig.. Han ville att jag skulle hämta honom ikväll/natt på hans firmafest. Jag hoppas han kommer på ett annat alternativ så jag kan öppna en pava rötjut och känna lugnet. Eller så blir det till att åka och kolla på fotboll i Lucksta. Men nå större utsvävningar blir det nog inte ikväll.. Nu ska jag fundera på om jag ska ta en sallad till lunch. Hare bra!

 

Undra om hon kokade den innan för att få den steril?

Grillafton

Va på grill kväll med frösunda på norra igår. Mina kortbyxor höll inte riktigt värmen, sen hade jag en ständig oro att det skulle komma ett skyfall, det är inte så roligt att åka moped då. Men som tur var så höll sig vädret iallafall. Dom hade tagit dit någon gubbe som skulle föreläsa, helt ärligt så trodde jag han hade rymt från akut psyk. Det var den konstigaste karl jag någonsin lyssnat på. Han lekte med huggormar på berget, han hade namn på dom, och berättade om hur han umgicks med dom. Tydligen så var det fler än mig som tyckte det var konstigt eftersom dom flesta inte viste om dom skulle skratta eller ta karln på allvar. Så jag slingrade mig undan och avrundade rätt tidigt... Hare bra!

Varm helg

Men dåligt bra väder det vart i helgen då. Både lördag och söndag var jag ute på ön hos föräldrarna. Gjorde inte så mycket där, gick nån promenad och så, men mestadels så stekte man sig i solen. Känner på armarna att det faktiskt tagit. Det stramar lite sådär oskönt när man rör sig. Sen var det ju morsdag igår som också var en anledning att åka ut och hälsa på.
Men det känns lite typiskt att man jobba fredag och söndag kväll när det är så fint väder. Men man ska inte klaga. Snart är det semester och kvällsdrinkar..

Lite bilder sen helgen vore kanske på sin plats...


RSS 2.0