LP!

Idag har jag vart ut på ön och bläddrat i gamla skivbackar. Hittade så sjukt mycket bra musik. Så nu är den gamla skivspelaren upptagen till lägan igen. Ett stift är beställt för 360kr!!! Så nu blir det skiv knaster till gamla rolling stones, black sabbath och lalla hansson här hemma. Ja just ja, hittade även några Johnny Cash skivor också. Ja vad ska man göra under semestern, man måste ju få dagarna att gå:D
...
Imorn ska jag och farsan åka förbi farfar och kolla läget med honom. Sen på kvällen ska vi åka ner till Bergsjö på bilbingo igen. Blir kult de, ska pröva hur det är att köra med benen i kors den här gången..
...
Nu är jag i en hip hop fas tror ja, spelar Ice cube, 2 pac och Eazy-E hela kvällarna. Nu ska jag lalla ut till bilen och flytta den till garaget så inte dom riktiga hip hoparna snor kasett däcket av mig. Hörs hej!

blandat

I've been travelin for some time (echo)
With my fishin pole and my bottle of shine (echo)
On these long dark dusty roads (echo)
Lookin there's nowhere to go
I guess I gotta hide away, far away
Cause I gotta find a way, to find my way
I gotta hide away, far away
Cause I gotta find a way, to find my way
Ay-ay-ay ay-ay-ay aaay

buffalo-wings i ugnen, ny dusched. bakfyllan släppt. Bubba Sparxxx på stereon... Sitter och funderar om det var den här låten vi spelade hemma hos Jesse en hel sommar. Världens härligaste fester. Ett gäng, en soffa, några burkar plåt på bordet och en stereo som dunka musik så ingen kunde prata med varann. Aja men nu när man endå är igång och skriver lite så kanske man ska skriva något vettigt..
...
Tänkte att jag skulle skriva ner lite om 30 års desten, men alltså det finns inte så mycket att skriva (skratt). jag bjuder på några kort därifrån istället.Nu när jag vart så duktig så ska jag ta och dra och snylta lite kaffe hos någon.

Haga!

30 års fest igår.. kan inte skriva nått, är så slut i kolan idag att svanhopp från ballisen snart är det enda rätta. Finns ett botemedel sånna här dagar, å det är haga-grillen. Haga hade fått mig fin idag... återkommer ikväll

Ful fisk!

Igår blev det fiske hela dan. Upp på morgon och hämta grabbarna i Fagga, brorsan och hans två söner. Dom var laddad som fan. Jag var trött. Vilket fall så drog vi till öravattnet där jag har haft 100% utdelening dom senaste åren, så jag tog med dom dit för att det är ju som sagt kul att få fisk.. men vi fick så klart inget.
...
När man kommit ur fiskekläderna som stank rök, fisk (vi fick ju abborar) och surmask fick man sig en välbehövlig dusch, doftade som en blomsteräng.. Åkte bort till Tobbe för att kolla en grej, kollade grejen och fick med mig Alle och Krille därifrån. Släppte av Krille för att sen åka och fiska med Alle och K-J i hans släkts övergivna stuga eller nått sånt där mitt ute i skogen. Så på med fisk kläderna och ut i skogen. kolsvart. Gick ju förviså bra för en annan som var nykter och körde men för dom andra som var full stöp ju på varenda gren. Vilket fall så blev det månskens mete på bryggan där till 1 på natten kanske. K-J fick en abbore och en mört. Jag fick stoltsera med en 70KG brutalt ful fisk, på latin heter den: Alexander Broden.  Han smög upp bakom mig i mörkret när jag skulle kasta ut och satt kroken i fingret på honom. K-J skratta så han höll på att ramla av bryggan och jag klämde ur mig ett förlåt mellan skrattanfallen. När vi skulle hem så hade mitt batteri ur telefon tagit slut. Så jag hade ingen ficklampa, KJ hade sin pannlampa iallfall. Alle rammla ner för slänten in i en stubbe och jag svalde en mygga när jag skrattade. Måste säga att det var fruktansvärt roligt hela kvällen. Allt från jobbsnack till psykiska analyser. ...

Nu ska jag tvåla in mig i duschen och dra på kalas. Hörs hej!

åigen...

Doro luren är ju överlägsen, måste skaffa en sådan jag med. Mer simpelt kan det inte bli, Grön lur-ringa. Röd lur-lägga på... Helt perfekt. Vet inte hur många gånger jag råkat skicka ett kort eller videoklipp till någon utan att de va meningen.
...
Åkte till morsarn och farsan för att kirra internet deras. Satt och pratade med Alle i telen påvägen ut och gnällde om att det aldrig är någon utmaning längre att ordna datorer, man är ju så jävla bra helt enkelt. Men oj vad fel jag hade.. var där vi 2 tiden och var hemma vid 8. Testade fan allt! Ringde till och med en kompis ( inte putte ) för att be han kolla tele linan in till huset om det var det som jävlades. men det var det så klart inte. Så det slutade med att jag fick åka in på Kjell å company och köpa en ny router. Å då funka de direkt... Kan säga att jag var inte på topphumör under dan. Det är nog bäst att jag håller mig till enklare problem endå..

Annars har de inte hänt nått alls. Ska vara att mormor bköd upp mig på en gin och tonic när jag kom hem.. men jag avböjde. Tog mig en Hej Näcken istället :D

BTW... Tror tåget spårade ur nyss.. har dock inte rest mig upp för att kolla ännu, kanske är världens jävla inferno här ute MEN bloggen går först:P

Tadaaa

Idag har man vart på bilbingo med Christer Putte och Angelica. Gick hur bra som helst, Christer vann 1000spänn, Angelica vann 500spänn och jag vann 125spänn, kanske inte så mycket men huvudsaken är ju att man vinner nått.
Resan ner så körde både jag och Christer, Christer skötte pedalerna och jag skötte styrningen. Christer läste tidningen och jag skickade sms. Snacka om multitask. Sen satt barnen bak och spelade nintendo.
På vägen hem så satt jag med min mobil kamera och flashade med blixten varje gång vi åkte förbi en fartkamera. Grejen var att jag försökte lura bilarna bakom och framför. Vet dock inte om det fungerade...

Aja nu e man hemma och spelar lite Assasens Creed 2. Inte helt fel det heller..
...
Imorn ska jag hjälpa mormor med sina nya Doro telefon med gigantiska knappar. Till och med jag med stor fingarna kan skriva rätt på den. Slipper man skriva fel lixom, lätt hänt de ju.. Sen ska jag ut ön och greja med morsans dator som tydligen inte fungerar. Sällan!
..

Aja alltid nått:P

RSS 2.0