Studiebesök

Vad gör man inne istan igentligen? Jag och Putte åkte in med min lönerapport och drack en kopp kaffe på jobbet. Sen gick vi 5 min på stan innan vi insåg att ingen utav oss vet vart vi är på väg eller vad fan vi ska göra på stan överhuvudtaget. Så vi gjorde det enda rätta och gick och satt oss i bilen och åkte på riktiga äventyr. Vi beslöt oss för att få en guidad tur på post-terminalen. Det lät spännande.. Men det var det inte. Va lixom inte så mycket att se igentligen. Sen var vår guide kanske den sämsta genomtiderna, det är kanske inte så lätt att förklara vad maskinerna gör för något om man aldrig sett dom i bruk men det e kanske svårt att se det från fikarummet där mazarinerna äts. Men det var såklart rätt roligt endå :P

snö frukost

Snöar idag, men det vet nog alla redan, förutom WOW nördarna som inte vart utanför dörren sen i sommras. Sånt här hindrar igentligen inte mig. Tycker det e rätt mysigt. Så länge man inte kör fast, men om man bara ska gå med skosulorna på backen gör det mig ingenting. Så vad kan man göra en sån här dag då? Själv sitter jag och byter lite vinterskämt med Henke. Det är än så länge rätt låg nivå på dom. Men vi är ju direkt några Schyffert ( nu kom jag på en ny bara därför ).
Men vad säger ni om dessa?:

* Vem stavar bäst?
svar: Gunde så klart!

* Vem skjuter mest?
Svar: Snöskottarn!

Fatta att vi skrattar åt dessa, hur roligt har man det inte då om man hör ett riktigt skämt?

Gårdagens klantigaste händelse står mamma för som lyckades pricka diket istället för vägen när hon skulle hem från jobbet igår.

Det är ju ännu rätt tidigt på dagen men jag är rätt säker på att ingen kan slå pappa idag, för han har lyckats med en riktig bragd. Han lyckades inte heller pricka vägen när han skulle till jobbet idag. Men när han väl kom loss så hade automat låset slagit igång. Så där stod han med en framskottad bil som gick på tomgång med mobilen inlåst. Det blir faktiskt roligare också, för reservnyckeln ligger i bilen. Så han blir tvungen att knacka rutan för att komma iväg... kan era pappor slå det?

Nu ska jag avsluta kaffet och klura på några nya skämt...

Svaren finns hos mig?!

Åkte på en helt sjuk förkylning i helgen, men idag känns det bra. Hur e det möjligt?! Undra om mina antikroppar är så grymma att dom hade en massaker där en dag och gjorde mig lite matt. Tänk om JAG bär på en super gen som skulle bota alla sjukdomar ( förutom hypokondri! ). Men allvarligt vad har man för super gener!! Om jag bär på svaren för svinsjukan och cancer och rödahund och skoskav och allt vad som finns... Är jag GUD då? Värt att tänka på... Hej!!

Rubrik

Kl är strax efter 11 på morgon, Lyssnar på lite Ebba Grön och suktar efter en kopp kaffe. Hungrig e jag också. Hade ett hunger knorr i magen förut som varade säkert 20 min, trodde Kitt på nightrajder hade tappat avgasröret. Igår fick jag iallfall en sjukt god smörgåstårta från charm till middag på kontoret. Satt som en tårta... smörgåstårta. Aja nu ska jag fila på nå hyss till Grevens grupp. Hej!

Man måste sätta rubrik...

Jaha så var det helg snart, imorgon ska det tvättas och städas. För att göra det lite roligare så tänkte jag åka förbi på bolaget och köpa en Kicki Danielsson festis. Det blir så mycket mysigare att fejja hemma om man har ett glas rött i ena näven. Tycker det låter som en bra plan, nästan så man ser fram emot det. Aja, tänkte fatta mig kort så det kanske blir lättare att komma igång med det här skrivandet..Hej!

RSS 2.0