Frivillig utmaning...

Hittade denna utmaning hos Loggan Den går ut på att besvara frågorna om dig själv med hjälp av låttitlar från en och samma artist (undvik att upprepa en låttitel).

Jag har valt Ebba grön som inspiration

Är du kvinna eller man?
Alla visa män

Beskriv dig själv:
Ung & kåt

Vad tycker du om dig själv?
Stockholms pärlor

Beskriv var du bor för tillfället:

Till havs


Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?
Schweden Schweden


Favoritfärdmedel?
Flyger  (cover på Dag Vag)

Din bästa vän är:
Pervers politiker

Din favoritfärg är:
Svart & vitt

Hur är vädret?
Mental Istid

Favorittid på dagen?
Jag hatar söndagar

Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?
Uppgång & fall


Vad är livet för dig?
We’re Only In It for the Drugs

Det bästa rådet du kan ge?
Totalvägra

Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?
Musketör

Favoritmat:
Flyktsoda

Dagens tanke:
Hat & blod

Hur skulle du vilja dö?
Ung & sänkt

Din själs nuvarande tillstånd:
Turist i tillvaron

Fel du kan leva med:
Staten & Kapitalet

Ditt motto:
Profit

Jag utmanar alla som har tid o lust att ta sig igenom denna hysteriskt roliga utmaning!


En snabb återblick...

JAg är ledsen allesammans, men jag är inte död. JAg är fullt levande och har hälsan i behåll. Nu kanske ni undrar om jag har varit på massvis med spännande saker eftersom jag inte har skrivit något på länge. Visst har det blivit lite saker dock inga löpsedlar händelser. Det är inte som när jag klev in på Timrå puben och dom frågade om jag suttit inne då dom inte sett mig där på länge. Näe utan det är mer vardagliga saker jag haft för mig.

Här i veckan blev jag stoppad utav polisen. Med blåljus och sirener så blir jag stoppad påväg hem ifrån jobbet. Trodde inte det var sant, det var riktigt pinsamt. Hade det varit under normala omständigheter så hade jag inte alls brytt mig, men nu satt jag på en moped. Eftersom det inte heller var min moped så fick jag bevisa att jag kände personen och att det bara var ett lån. Sen fick jag blåsa, visa körkort medans en praktikant kollade så det inte satt nå trim på den. Men som tur var så var ju allt okey så det vara para att köra vidare...

Igår var jag på årets första fisketripp, samt så blev det mitt första dopp. För jag han knappt få ut flötet innan jag låg raklång i bäcken. Som tur var så sken solen och det blåste sydliga vindar så jag kunde torka. Fisk blev det också såklart, Putte briljerade med 3 öringar och 2 mört, medans jag fick nöja mig med en öring. Sportfiskare som vi är så släppte vi tillbaka alla. Christer var också med, han kastade aldrig tillbaka någon, men det berodde inte på att han hade mycket utrymme i frysen utan för att han inte lyckades få något på kroken.

Var ut med jobbet förra helgen, bowling med mat på olearys med avslut på Bischops. Helt klart en trevlig kväll, tyvärr så hade vi med oss självaste kingpin så man fick nöja sig med en andra plats i bowlingen.

Ihelgen ska det bli kanon väder. Jag jobbar såklart men jag ska försöka hinna med nått skoj. Brukar kunna vara duktig på att klämma in det. Sen får ni inte glömma att det är morsdag på söndag. Hare bra! hej hej!

Blixtar och dunder

Hyffsad skriv kramp nu. Men i morgon ska jag åka ut till stugan, då ska jag ta en inspirations givande promenad. Sen ska ni se att tangentbordet kommer glöda till veckan...
...
Igår tror jag allvarligt att jag skulle skita på mig. Jag ljuger inte om blixten slog ner i fönsterbrädan. Hela jävla huset vibrera, tjöt i öronen och jag fick stubb.. Helt sannslöst vilken kraft det är i blixtrarna. Hur som hellst så kom det efterlängtande skyfallet igår. Jag hade ställt upp fönstret och satt och lyssnade och tittade ut på skyfallet. Det saknades bara U2 - whit or whitout you så hade kvällen varit fulländad.. Näe nu blir det morgon kaffe. Hörs hej!

Min egna mustasch kamp!

Ni vet mustasch kampen som har pågott ett bra tag nu, den som har gjort att alla svenska b-kändisar odlat mustasch och känt sig duktiga i kampen mot prostata cancern...

Själv hade jag en egen liten mustasch kamp idag. Jag skulle snickra till den lite och få bort fluffet och jämna till den lite. Har alltid tyckt att jag varit rätt snitsig på det där, att jag har bra säkerhet i handen när jag för saxen mot överläppen. Men just idag så spelade mitt mongolid utseende mig ett spratt. Jag tror iallafall att det var mitt mongo handikapp som spelade roll. Ni förstår mina ögon sitter inte i jämnhöjd, ett sitter lite högre eller så är det de andra som sitter lite lägre. Det är därför jag oftast tiltar med huvudet lite åt vänster på kort, det är inte för att få till den där söta puppy looken. Utan det är helt enkelt för att ögonen ska hamna på en vågrätt linje....

Jag tror att det var det här handikappet som gjorde att jag inte kunde få mustaschen att bli jämn på båda sidorna, och ju mer jag försökte ju mindre blev den. Så nu mina damer och herrer så sitter jag här med ett 12 årings ansikte utan moppemurren och skriver.

Till min fasa så höll jag på att åka i diket påväg till jobbet också pågrund utav att jag såg mig själv i backspegeln. Jag tyckte jag såg ut som Voldermord då jag tydligen inte har någon överläpp. Ska lära mig att puta lite med den så att den blir mer framträdande.. Hörs hej!!

Vanheden

Har varit och köpt mig ett par nya skor, kallar dom för Vanheden. Tyckte iallafall att dom var jätte fräsiga...


Dåligt väder och skojigheter

Det är rätt otroligt, det har varit finväder hela veckan som varit. Sen när jag kliver av jobbet på söndag så kommer skit vädret. Jag vill ju vara ute i solen när det jag är ledig. Men imorgon är det nog kanon fint väder, annars jävlar.
...
Jaha vad ska man nu berätta, finns lixom inte så mycket att skriva om just nu.  Så jag får väll berätta något kul som hände förra veckan... Jag och mamma skulle på bolaget, jag åkte med henne efter jobbet eftersom min bilsituation är som den är. Vilket fall så var det sista april och som ni vet så är det ju just den som unga får sin första fylla. Så när jag och mamma kommer in på bolaget så säger jag, "just ja jag skulle ju ringa Linus" varpå mamma frågar varför. Jag svarar " jo jag lovade ju att jag skulle köpa några cider ". Sen tog jag min korg och pallra mig in i affären. Varpå mamma mycket upprörd frågar om jag är dumihuvve. Jag föll i skratt och morsan har ännu engång gått ett av mina otroligt roliga skämt :D..


RSS 2.0