Yr väder...

"Under ett krismöte med sponsorer ställde sig Svartvadet upp och berättade att han tillsammans med Niklas Sundström, Per Hållberg, Mattias Timander och Hans Jonsson ville skänka pengar att använda för att förstärka laget så att det kan nå slutspelet."

Konstigt att ingen har tolkat den här händelsen på ett annat sätt. Här har vi 5 spelare som ska bära laget men som av någonanledning inte lyckats prestera. Den där klump summan skulle lika gärna kunna vara ett sätt att förstärka sin position i klubben, minska risken för att få sparken. Vet inte hur det är med föreningar om det är andra lagar som gäller då. Men så som dagens klubbar är utformade så borde det vara detsamma. Hur som hellst har pengarna gått till deras arbetsgivare.

Hade en anställd på metso gett sin chef 45 tusen nu när det varslas som aldrig förr och fått behålla jobbet så skulle det nog bli andra bullar på plåten.

Begreppet muta liknar begreppet bestickning. Mutan kan vara en gåva eller annan fördel till en person i maktställning, i syfte att tillskansa sig själv, sina anhöriga eller i övrigt beroende personer en fördel gentemot andra. Givande och tagande av mutor i affärslivet och i politiken eller i övrigt i det offentliga livet utgör ett lagbrott.

Kommentarer
Postat av: loggy

Kul att du också kommit igång igen!!

Postad 2009-11-12 kl 20:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback