Allt och ingenting

Gud vad boring det här är nu. Jag har värsta skrivkrampen, blir inte lättare utav att Porny stressar mig hela tiden om att jag inte uppdaterar bloggen. Problemet är inte att jag inte har något att skriva om, problemet är att det är så mycket jag kan skriva om så jag har svårt att sortera det..
...
Köpte ju som sagt en bilstereo här i veckan, som jag av någon anledning verkade ha hett sönder, men efter att jag Adam och Hubbe tagit en titt i kabelhärvan så var det en kabel som inte fungerade, så nu blev det en special koppling som gör att det inte är något minne på den. Men i morgon ska jag ut till stugan så då kan jag passa på att kolla upp vad det är för fel. 2 dagar har gått och det är smått irreterande att höra Takidas - Curly sue så fort jag startar bilen,
...
Helgen då hur var den ( jobbar ikväll så det känns som om min helg redan är över ) Jo fredagen var trevlig, drack några kalla och var på 30+. Idag har jag bara kollat på film och på hockey. Såg filmen "The mist" Alltså jag brukar inte vara förtjust i sådanna filmer, men jag tyckte faktiskt den här var bra. Slutet var riktigt bra. Sen måste jag ju också erkänna att jag börjat sett på "nya" Night rider, det är igentligen sjukt dåligt. Men av någon anledning så ser jag början till slutet på dom. Jag måste helt enkelt tycka det är bra.
....
Sen imorgon så är det söndagen då, söndagar efter att man har jobbat lördagen e faktiskt helt tallanglöst, För ringer man någon och frågar om dom vill hitta på något så får man bara ett sömnigt bakis rosslande svar att dom inte orkar. Men imorgon ska jag ju ut till stugan så jag har det löst...... Nu ska jag glo färdigt på NHL matchen som dom sänder på tv4 sport, ha en trevlig kväll

Kommentarer
Postat av: LogLady

30+?? Hoppla! Kommer du in där? :)

Postad 2008-10-05 kl 09:05:04
Postat av: stanislav

Ja, dom kanske ville ha lite snygga yngre grabbar där så 30+ tjejerna hade något att suckta efter :D

Postad 2008-10-05 kl 10:26:02
URL: http://stanislav.blogg.se/
Postat av: LogLady

Hahahaaa, men jag fattar inte vad du skulle dit o göra? Suktar DU efter gamla damer?

Postad 2008-10-05 kl 12:29:29
Postat av: stanislav

Haha men lugn i bussen nu. du får det ju att låta som en fetish. Men det e klart att det finns en och annan 30+ som inte ser allt för pjåkig ut :P ( Vart går man ut en fredag annars? för att svara på frågan :P )

Postad 2008-10-05 kl 12:32:47
URL: http://stanislav.blogg.se/
Postat av: LogLady

Svar: Man går inte ut på fredagar. Eller vad vet jag? Var på krogen i augusti och innan det januari 2007:)

Postad 2008-10-05 kl 15:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback